Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Sex pe intuneric

Sex pe intuneric

Ti-e drag de el de nu mai poti, dar, cand vine vorba despre intimitati la lumina, dai sa fugi. Nu prea stii bine de ce. Nu pari mai urata decat altele, dar parca nici vedeta de Hollywood nu esti, chiar daca privirea lui, evident incantata, iti spune ca te inseli. Cand se intampla sa vreti sa va iubiti si nu e intuneric bezna, nu treci mai departe de sarutari nici moarta, desi el iti spune clar ca nu e cazul sa-ti faci probleme. Teoretic, esti de acord, dar practic e cu totul altceva.

CE-I PREA MULT STRICA. Ca orice lucru, si pudoarea, cat nu e exagerata, e absolut normala si chiar necesara. Ea te ajuta mai ales in relatiile sociale, oprindu-te sa exagerezi intr-un sens sau altul, si, prin asta, sa-i stanjenesti pe cei din jur. Insa in dormitor, prea multa pudoare strica intotdeauna. Asta pentru ca dragostea nu are, de cand e lumea, legatura cu vreo conventie sociala, vreo lege sau norma. Cu 5.000 de ani in urma, maestrii spirituali ai Orientului Indepartat care au ridicat iubirea dintre un barbat si o femeie la rang de arta spuneau ca „nimic din ceea ce se intampla in dormitor nu este rusinos atata vreme cat face placere, in egala masura, ambilor parteneri”.

DE UNDE ATATA RETINERE? Psihologii spun ca pudoarea este legata direct de increderea scazuta pe care unele femei o au in ele insele si in corpul lor. Simpla idee ca trebuie sa se dezbrace in prezenta cuiva este un calvar. Pudoarea devine inconstient o portita de scapare, un refugiu, scuza sub care femeile se ascund in intuneric, sub plapuma sau, mai rau, sub haine. O fac de frica sa nu fie respinse de barbatul iubit.

JOS CUVERTURA! In dozarea pudorii pe care o resimti si o manifesti, un rol insemnat il are, desigur, educatia pe care ai primit-o. Foloseste-te insa de pudoare ca de o arma a seductiei si nu te lasa dominata de ea. Nu fi jenata de felul in care arati si primeste mangaierile iubitului tau relaxata, fara sa te mai ascunzi de privirile lui. Nu uita ca, in dormitor, regulile intimitatii exclud jena si pudoarea. Iar cand faceti dragoste, chiar nu conteaza cat e de intuneric sau de lumina in dormitorul vostru. Conteaza doar cat de intens traiti momentul imbratisarilor.

  • Se pare ca femeile de 55-65 de ani au o relatie mai buna cu propriul lor corp decat tinerele de 18-25 de ani. Majoritatea femeilor care se afla intr-o relatie amoroasa sunt mai putin stanjenite sa apara goale in intimitate, insa doar o femeie din patru se incumat sa si doarma goala.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns