Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Sex tabu: Menage a trois

Sex tabu: Menage a trois

Discretia se cheama a fi cheia unei relatii trainice. Atunci cand vine vorba de picanterii sexuale, se zice ca toate ar fi binevenite, ba chiar toate se si intampla de cand lumea, doar ca intre cei patru pereti si cu obloanele trase.

Menage a trois-ul, prin definitie, presupune apelul la discretia inca unei persoane… Pasibil la felurite interpretari si combinatii „menajul in trei” descrie orice alaturare de trei persoane in scopuri „necurate”, dupa cum urmeaza: doua femei + un barbat – cel mai des intalnit; doi barbati + o femeie – tipic filmelor porno; un cuplu + o femeie sau un barbat; si, desigur, trei persoane de acelasi sex, situatie in care menajul se confunda usor cu sexul in grup.

REGULA DE AUR
Fara implicare emotionala! Indiferent in care dintre alaturarile mai sus mentionate te-ai afla…

NERECOMANDAT PERSOANELOR…

  • cu un respect de sine relativ scazut, pentru ca dupa „fapta de ras” va fi de-a dreptul praf.
  • indragostite de unul dintre protagonisti, pentru ca se termina cu inimi frante.
  • geloase, pentru ca se poate termina cu scandal.
  • indiscrete, pentru ca se termina… online.

IMPARTIREA ROLURILOR IN MENAJ
Teoretic, doi barbati implicati intr-un act cu o femeie sunt bisexuali. Practic, nu este nevoie ca absolut toti cei trei participanti sa fie implicati sexual intre ei. Mai exact, nu este obligatoriu actul sexual propriu-zis intre toti trei. De pilda, in cazul cuplurilor care aleg menajul cu inca o femeie, aceasta poate alege sa participe la preludiu, dar nu si la actul in sine.

MENAGE A TROIS-URI CELEBRE
Ne referim aici, in mod expres, la carti si filme care trateaza subiectul:

  • Cartea „Jules & Jim”, semi-autobiografia semnata Henri-Pierre Roche si adaptarea cinematografica a lui Francois Truffaut din 1961 – descrie dragostea capricioasa si febrila a unei femei, Catherine, pentru doi barbati puternic legati sufleteste intre ei si, in egala masura, rascoliti de iubirea pentru Catherine.
  • Filmul „Threesome” („O fata, doi baieti, trei posibilitati”), regizat de Andrew Fleming in 1994, prezinta dilema amoroasa a trei colegi de camera, doi barbati – dintre care unul homosexual – si o femeie. Ea tanjeste dupa colegul gay, care este indragostit de celalalt coleg, „straight”, si amorezat de tanara Alex.
  • „The Dreamers” („Visatorii”), regizat de Bernardo Bertolucci, este o punere in scena mai recenta, controversata si teribil de indrazneata a iubirii dintre o superba frantuzoaica, fratele ei si un prieten apropiat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus