Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Ingrediente afrodisiace

Ingrediente afrodisiace

Ca sa mentii senzatia de bine cat mai mult si sa va sporiti iubirea, aveti la indemana cateva ingrediente afrodisiace cu efect sigur!

Rozmarinul tonifica relatiahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/02/15/afrodisiac-art1.png

Condiment cu virtuti recunoscute de mai bine de 2000 de ani, rozmarinul relaxeaza si imbunatateste circulatia, avand puternic efect afrodisiac.

  • Reteta de iubire: Puiul cu rozmarin este reusita sigura a unei mese in doi. O masa plina de iubire trebuie sa aiba neaparat un fel principal care sa va dea vigoare. Iar asta se intampla daca pui alaturi o salata usoara, nu clasica garnitura de cartofi, care are efect contrar.

Fanteziile sexuale in cuplu

Scortisoara relaxeaza partenerii

I se cunosc meritele inca din antichitate, cand era folosit ca moneda de schimb pretioasa pentru diverse bunuri. Influenteaza hormonii si relaxeaza vasele de sange!

  • Reteta de iubire: Langa friptura merge, ce altceva, decat un pahar cu vin! Sa fie rosu neaparat. Si daca tot e frig afara, incalziti-va cu un vin fiert. Scortisoarea e cel mai potrivit condiment pentru licoarea bahica.

Ghimbirul activeaza simturile

Este una din plantele dragostei, foarte pretuita de asiatici pentru principiile terapeutice pe care le contine. Este recomandat de savurat in cuplu, pentru ca intensifica orgasmul.

  • Reteta de iubire: Este ideal in limonada sau in ceaiuri calde, dar cel mai potrivit pentru o seara in doi este intr-un dulce delicios. Foarte aromat, ghimbirul face o combinatie de mare efect, cu zaharul, intr-o prajitura pufoasa.

Ginsengul creste dorinta sexuala

 

Comments

comments

Leave a Reply