Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Sexul oral cu prezervativ: zero riscuri

Sexul oral cu prezervativ: zero riscuri

Prezervativul nu este doar un scut impotriva sarcinii, ci protejeaza si de bolile cu transmitere sexuala, atat in timpul actului sexual, cat si in cazul sexului oral. Folosirea lui este obligatorie daca nu-l cunosti pe partenerul tau de prea mult timp sau este prima partida de sex dintre voi. Numai asa te poti proteja la maxim. El nu e prea incantat de ideea unui sex oral cu prezervativ, nu? Dar poate fi, daca te oferi sa-i aplici prezervativul cu buzele…

Ingrediente:

  • 2 parteneri dornici de nebunii, asezati intr-o pozitie in care el sa aiba vizibilitate maxima asupra penisului si asupra ta
  • 1 bucata prezervativ cu arome, nelubrifiat si fara spermicid

Cum se face?

1. Umezeste-ti buzele cu lubrifiant pe baza de apa. Nu folosi produse pe baza de ulei, pentru ca acestea afecteaza cauciucul prezervativului.

TRUC: „Unge” putin si interiorul prezervativului, ca sa poti sa-l rulezi mai usor.

2. Apuca varful prezervativului cu buzele, astfel incat inelul rulat sa ramana in afara gurii. Plaseaza prezervativul pe varful penisului si ai grija sa elimini cu limba aerul din varful acestuia, pentru a nu avea surprize mai tarziu, cand se poate rupe.

3. Poti tine penisul cu o mana si astfel „terenul” va fi gata intins si va permite alunecarea usoara.

4. Ai mare grija sa nu rupi prezervativul cu dintii, asa ca tine-i departati atunci cand incepi sa derulezi usor prezervativul cu buzele. Bine, e posibil sa nu poti ajunge prea departe, asa ca foloseste-ti mana pentru a termina treaba. Oricum, partenerul tau iti va fi recunoscator pentru senzatiile noi pe care i le oferi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus