Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Sexul – remediu universal

Sexul – remediu universal

Reduce riscul de boli cardiace

E drept ca principalii beneficiari sunt barbatii, in cazul carora s-a descoperit ca 3-4 partide pe saptamana ii tin departe de bolile de inima, dar se pare ca si la femei sexul are cam aceleasi efecte sanatoase.

Adio, depresii!
Sperma contine prostaglandina care, absorbita in rectul reproductiv al femeii, regleaza cantitatea de hormoni feminini si predispune la o dispozitie… „feminina”.

Dezvolta simtul olfactiv
Prolactina, hormon produs dupa ce faci sex, stimuleaza nervul olfactiv, centrul mirosului.

Dantura mai sanatoasa
Lichidul seminal contine zinc, calciu si minerale, care contribuie la intarzierea degradarii danturii. De asemenea, un sarut pe zi tine stomatologul departe: productia de saliva curata resturile de mancare din gura, reduce producerea de acizi care provoaca aparitia tartrului si preintampina aparitia aftelor.

Chip mai frumos
Experimentele in domeniu arata ca, datorita secretiei de estrogen, parul devine mai lucios, iar pielea mai neteda si mai catifelata. Sexul reduce defectele pielii, curata porii si poate stopa aparitia eczemelor.

In loc de Kegel…
Muschii folositi in timpul sexului sunt aceiasi cu cei lucrati cand exersezi celebrele exercitii Kegel, care te ajuta sa ajungi mai repede la orgasm.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns