Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Si prieteni, si iubiti? Mai bine nu…

Si prieteni, si iubiti? Mai bine nu…

Dupa ce s-a cuplat cu Brad Pitt, Angelina Jolie a declarat ca atunci cand s-au intalnit il considera cel mai bun prieten al ei. De atunci, Brad a renuntat la casnicia cu Jennifer Aniston si are trei copii cu Angie. Astfel, el a demonstrat ca sa fii logodit cu cel mai bun prieten poate fi solutia ideala. Pe de alta parte, si Hilary Swank spunea mereu despre Chad Lowe ca ii este cel mai bun prieten si acum cei doi sunt divortati. Deci, cum e mai bine?

E drept ca prietenia vine la pachet cu o serie de ingrediente esentiale pentru o relatie de succes – incredere, fidelitate, scopuri comune; dar ceea ce delimiteaza prietenii de iubiti este pasiunea. Iar daca pasiune nu exista, nici relatia nu va rezista.

Daca vrei ca un tip sa-ti fie mai mult decat prieten, trebuie sa-ti impui niste limite. In primul rand, rezista tentatiei de a-i spune totul, pana la cel mai mic detaliu, despre viata ta. Desigur, trebuie sa fii sincera si deschisa cu el, dar lasa putin mister sa pluteasca in aer. Numai asa relatia voastra va ramane invaluita in pasiune. Barfele, zvonurile, povestile despre menstruatie se discuta cu prietenele, nu cu iubitul.

De asemenea, ar fi bine sa-ti faci un grup de prieteni doar ai tai, nu sa iesi mereu cu iubitul sau numai impreuna cu alte cupluri. Daca ai o viata „strict personala”, te vei transforma intr-o persoana mult mai interesanta pentru partenerul tau. Daca incepi sa-i spui totul despre tine, vei sfarsi prin a „demonta” aura initiala care l-a atras catre tine.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus