Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Spune-mi adevarul, ma minti?

Spune-mi adevarul, ma minti?

Barbatii iubesc sa minta chiar si atunci cand nu este nevoie. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori nu-i intereseaza sa inceapa o discutie despre ceva anume si atunci prefera sa inchida subiectul cu o minciuna buna.

Mincinos de meserie

E in stare sa te minta fara niciun argument, se arunca efectiv intr-o conversatie de unde stie ca nu are nimic de castigat insa nu-l intereseaza. Ii poti aduce dovezi clare ca este departe de adevar si nu-l vei putea convinge sa renunte la minciuna lui. Astfel de barbati pur si simplu urasc sa nu aiba dreptate tot timpul.

Te minte cu pareri de rau

Iti face capul patrat cu toate minciunelele lui, aproape ca incepi sa crezi tot ce spune cand brusc isi cere scuze si recunoaste tot. Nu-i asa ca nu intelegi nimic? Vei avea tendinta sa-l aplauzi ca a fost sincer intr-un final. Nu uita insa ca el nu vrea decat sa te ameteasca de cap pana in punctul in care sa nu poti distinge adevarul de minciuna.

O face pentru tine

Daca i s-a parut ca te deranjeaza unele lucruri iar el nu se poate opri din a le face atunci te va minti cu nerusinare. O face pentru tine, pentru el, cine stie. Cert este faptul ca este incapabil sa se schimbe si atunci apeleaza la minciuna. Nu pare prea inteligenta miscarea.

 

Nemultumirea de sine

E clar ca nu este fericit cu ceea ce este sau cu ceea ce face si atunci prefera ca de fiecare data cand este intrebat ceva mai delicat sa minta. Poti face ceva in privinta asta ? Da, ajuta-l sa-si recastige increderea in el.

Se simte obligat

E posibil sa-i pui prea mutle intrebari si sa nu stie cum sa iasa din vartej. S-ar putea sa te minta doar pentru a te « calma » pe tine. Ce nu stie el este faptul ca totul iese la iveala intr-un final.

Concluzie

Daca esti fericita si lumea ta pare sa nu aiba momentan nicio fisura, nu e cazul sa cauti singura nod in papura. Daca insa nu te simti confortabil cu el si simti ca ceva nu e in regula, vorbeste deschis cu el, s-ar putea sa te ajute daca el nu este cu adevarat bolnav si nu se poate abtine din a minti.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns