Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Testeaza-i talentul culinar

Testeaza-i talentul culinar

Descurcaretul

Repertoriul lui cuprinde doua feluri principale: cartofi prajiti si ochiuri. Orice e mai complicat de-atat il depaseste…

Si la fel este si in viata de zi cu zi: uraste sa despice firul in patru. Pentru el, bila este fie alba, fie neagra; griul nu s-a inventat inca in lumea lui.

Prin urmare, femeile complicate il obosesc. Daca te visezi alaturi de el mult timp de-acum incolo, incearca sa nu-l stresezi cu discutii despre relatia voastra.

„Macaronarul”

48% dintre barbati sustin ca pentru ei gatitul este o pasiune.

Specialitatea lui: spaghete – pe care le prepara cu toata pasiunea de care este capabil. La fel cum combina cu maiestrie aromele, asa se descurca si in amor. Este un tip senzual si rafinat, cu care poti discuta chiar si subiecte de genul „nemurirea sufletului”, deoarece intelege perfect subtilitatile sexului frumos.

Bucatarul-sef

Acest tip de barbat stie sa faca orice, de la sarmalute ca la mama acasa, pana la sufleuri complicate sau dulciuri rafinate. Este barbatul perfect daca visezi sa te mariti. Ceea ce-si doreste el cel mai mult de la viata este o femeie frumoasa, cu care sa-si intemeieze o familie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus