Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Traducem pentru femei ceea ce spun barbatii

Traducem pentru femei ceea ce spun barbatii

Chiar dacă eşti la început de relaţie, sau în timpul unei despărţiri, te întrebi adeseori ce a vrut de fapt să spună iubitul tău. De foarte multe ori cuvintele folosite de ei, bărbaţii, pot crea confuzii.

În cazul în care te-ai întrebat de multe ori “oare ce vrea să spună?”, îţi dăm mai jos câteva traduceri pentru cele mai des întâlnite expresii:

1.“Hey”. După prima întâlnire te trezeşti cu acest mesaj. Prin acest simplu “hey” el spune de fapt “Fac eu primul pas prin a te saluta, restul rămâne la latitudinea ta”. Nu e jignitor, dar nici nu te dă pe spate. Şi pentru a nu te enerva, e bine să ştii că nu o să-ţi răspundă imediat după ce primeşte mesajul tău, prin care încerci să începi o conversaţie.

2.“ Am nevoie de puţin spaţiu”. Asta e veche de când lumea. Ceea ce înseamnă de cele mai multe ori este “Sunt foarte convins că nu ne potrivim, dar vreau ca această despărţire să fie una uşoară şi fără lacrimi din partea ta”. Foarte rar înseamnă că el chiar are nevoie de ceva timp pentru a-şi rezolva anumite problem personale.

3.“ Şi pe tine te-au terminat creditele bancare?”. Situaţia financiară este un subiect dificil de atins, şi este una din cele mai des întâlnite cauze pentru despărţiri. Ceea ce spun bărbaţii prin asta este “ Vreau să avem un viitor împreună, dar pentru asta trebuie să ştiu că nu vom avea discuţii din punct de vedere financiar”.

4.“ Mi-e indiferent ce facem în seara asta”. Asta are două semnificaţii. Dacă vrea să spună că “ Te iubesc aşa de mult că nu contează ce facem atât timp cât suntem împreună” e de bine şi poţi fi fericită. Dar, în acelaşi timp poate să însemne “Oricum sunt cu gândurile în altă parte aşa că nu-mi pasă ce facem” nu e chiar de bine şi poţi începe să-ţi faci griji.

5.“ Nu pot acum – o lăsăm pe altă dată?”. Asta uneori este foarte clară, mai ales când se repetă. Dacă ţi-o spune rar, e posibil ca el chiar să fie ocupat cu ceva urgent. Dar dacă o auzi destul de des, aunci el spune “ Eşti frumoasă, deşteaptă, dar chiar nu eşti pe lista mea de priorităţi. Am altceva mai bun de făcut”.

6.“ Într-o zi vei face pe cineva foarte fericit”. “Atâta timp cât nu sunt eu acela” este ceea ce spune în gând. Ia măsuri pentru că sigur are dreptate şi chiar vei găsi pe cineva pe care îl vei face fericit, şi care te va face la rândul lui fericită.

7.“ Vrei copii?”. Nu te speria chiar din prima. El îţi spune “ Vreau să ştiu dacă, în viitor, vom avea aceleaşi dorinţe”.

8.“ Nu e un tip chiar atât de rău”. Nu înţelegi de ce este încă prieten cu acel tip nesuferit? Ei bine, prin asta îţi spune că “Este prietenul meu şi mi-a fost alături în cele mai grele momente, nu vreau să renunţ la el chiar dacă este nesuferit”. Încearcă să te faci plăcută şi să-i câştigi prietenii. Nici tu nu ai vrea să renunţi la prietenel tale, chiar dacă el nu le place, nu?

Te-ai confruntat până acum cu situaţiile de mai sus?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus