Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Trucuri pentru un 69 perfect

Trucuri pentru un 69 perfect

Pozitia 69… Atat de controversata, de temuta si dorita in acelasi timp. Toti o stiu si vorbesc despre ea, dar putini o incearca. Daca faci parte dintre putinele femei care trec peste ingrijorare, teama, dezgust, sau orice alt sentiment corelat cu pozitia 69, iata cateva sfaturi pentru a te descurca exemplar:

Cot la cot

Incepe sa-ti saruti iubitul cand sunteti alungiti unul langa altul si fata in fata, in pat. Coboara-ti progresiv atentia spre centrul lui viril si rasuceste-te lent, astfel incat sa ajungi cu capul spre picioarele lui. Pe masura ce i te dedici, intinde-ti picioarele si apropie-ti „intimitatile” de fata lui. Desfa-ti picioarele si ridica usor un genunchi in aer, desenand astfel un triunghi in care el sa-si poata strecura confortabil capul pentru a incepe „ospatul”.

Tu deasupra

Daca vrei sa adaugi un plus de exotism, spune-i iubitului sa se aseze de-a curmezisul patului, cu capul inspre margine. Tu ingenuncheaza pe podea, in dreptul capului lui. Incepe sa-l saruti de sus in jos, trecand de la buze la piept si abdomen, cu o miscare serpuitoare prin care sa-ti aduci coapsele desfacute deasupra fetei lui, in timp ce tu-i oferi placere „in oglinda”. Atentie sa nu-ti arcuiesti spatele prea tare, pentru ca te vei indeparta de capul lui si-i va fi mai greu sa te atinga.

El deasupra

Intinsa pe burta si sprijinita in coate, tachineaza-i erectia cat timp el sta sprijinit pe genunchi in fata ta. Profita de o clipa de respiro ca sa te rasucesti cu fata sub el si sa-l tragi firesc deasupra ta, cu capul inspre centrul tau erotic. E o pozitie ideala pentru a va degusta reciproc, chiar daca unghiul neobisnuit va cere un mic efort respirator suplimentar din partea ta. In plus, iti lasa mainile libere ca sa te poti ocupa in voie de toate „accesoriile” lui.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus