Esti aici
Femeia.ro > Revista > Acum iti poti reface dantura complet cu ajutorul tehnicii de implant dentar Fast&Fixed

Acum iti poti reface dantura complet cu ajutorul tehnicii de implant dentar Fast&Fixed

Pierderea dintilor, este considerata cea mai dramatica afectiune stomatologica de catre persoanele care se confrunta cu o asemenea situatie. Fara o dantura completa si perfect functionala, nu ne putem alimenta corespunzator, nu ne putem bucura de viata in totalitate – cum ar fi de micile placeri culinare – si, nu in ultimul rand, nu putem zambi larg, increzatori si fara sa ne simtim complexati. Acest fenomen suparator ne poate afecta atat sanatatea, cat si confortul psihic, avand efecte negative asupra danturii atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional!

Insa aceasta problema majora poate fi acum solutionata rapid si eficient! Gratie tehnologiei de ultima ora si a tehnicii de implant dentar Fast&Fixed disponibile in Clinicile Dr. Leahu, poti beneficia simplu si fara durere de restaurarea intregii danturi, fara sa mai fii nevoit(a) sa porti proteze dentare incomode si ineficiente. Vei obtine dinti ficsi in cel mai scurt timp, care sa-ti redea zambetul perfect si o dantura functionala in adevaratul sens al cuvantului!

Cu ajutorul tehnicii de implant dentar Fast&Fixed si al specialistilor in implantologie de la Clinicile Dr. Leahu, chiar si cele mai complicate cazuri isi vor gasi cu succes rezolvarea. Astfel, aceasta procedura se adreseaza:

– purtatorilor de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi

– pacientilor care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa,

– pacientilor care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare

– pacientilor care au nevoie de interventii laborioase

– pentru o restaurare completa a danturii, estetica si perfect functionala, durabila si de inalta calitate.

Implant dentar Fast&Fixed, dinti ficsi in doar 24 de ore

Tehnica de implant dentar Fast&Fixed este cea mai moderna, rapida si eficienta alternativa la protezele dentare, oferindu-ti dinti ficsi intr-o singura zi. Astfel vei obtine un zambet frumos si sanatos, alaturi de o dantura perfect functionalasi iti vei putea relua vechile obiceiuri alimentare si viata sociala in timp record! Iata, asadar, care sunt avantajele tratamentului cu implant dentar Fast&Fixed pentru restaurarea completa a danturii:

  1. Vei avea parte de o desfasurare rapida a procedurii, intr-o singura sedinta. Vei economisi timp, bani si energie, prin faptul ca nu vei mai fi nevoit(a) sa faci numeroase drumuri la medicul stomatolog.

 

  1. Extractia si implantarea vor avea loc intr-o singura interventie, realizandu-se fara durere si facilitand astfel recuperarea post-operatorie.

 

  1. Vei beneficia de o garantie pe termen lung a rezultatelor, rata de succes a interventiilor Fast&Fixed efectuate la Clinicile Dr. Leahu fiind de 100% a osteointegrarii implantului dentar. Vei avea siguranta lucrarii, te vei bucura de confort si vei scapa astfel de protezele dentare incomode.

 

  1. Folosind doar materiale de inalta calitate, biocompatibile, tehnica de implant dentar Fast&Fixed reduce riscul aparitiei complicatiilor post-operatorii.

 

  1. Vei avea parte de consultanta specialistilor Dr. Leahu, care iti vor oferi un diagnostic exact de la bun inceput, pentru o planificare cat mai exacta a timpului si a costurilor pe care le presupune tratamentul cu implant dentar Fast&Fixed.

Clinicile Dr. Leahu sunt recomandarea noastra de incredere in cazul in care iti doresti restaurarea completa a danturii cu ajutorul tehnicii de implant dentar Fast&Fixed, fiind cele mai moderne si profesioniste clinici stomatologice din tara, cu cei mai priceputi specialisti! Mai mult, chiar si pacienti din afara tarii apeleaza la aceste clinici, datorita profesionalismului de care dau dovada si a serviciilor stomatologice intregrate pe care le ofera la cel mai bun raport calitate-pret!

Autor si sursa foto – Clinicile Dr. Leahu

 

 

Comments

comments

3 thoughts on “Acum iti poti reface dantura complet cu ajutorul tehnicii de implant dentar Fast&Fixed

  1. Suntem norocosi din punctul asta de vedere, traim niste vremuri in care ne putem rezolva problemele dentare mult mai usor si mai rapid decat in trecut.

Lasă un răspuns