Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Castiga 2 bilete dus-intors la Paris!

Castiga 2 bilete dus-intors la Paris!

DETALII CONCURS

Ai la dispozitie trei puzzle-uri. Poti sa le rezolvi pe toate trei, sau doar unul dintre ele, sau doar doua. Nu conteaza. Ceea ce conteaza este sa te loghezi in site inainte de a face puzzle-ul si sa reusesti sa-l rezolvi in MAXIM 2 MINUTE.

PUZZLE 1

PUZZLE 2

PUZZLE 3

Castigatoarea celor 2 bilete dus-intors la Paris va fi desemnata prin tragere la sorti.

IMPORTANT!

–> Pentru ca scorul tau sa fie inscris in concurs, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.

  • ATENTIE! Datele de contact ale contului tau trebuie sa fie corecte si complete. Chiar daca ai deja un cont in Femeia.ro, actualizeaza-ti datele. Cum? Dupa ce te loghezi in site, da click AICI si verifica daca toate datele tale sunt corecte, inclusiv adresa completa. (Formularul nu este vizibil decat daca il accesezi DUPA CE te-ai logat in site!)

–> Este obligatoriu ca datele trecute in contul Femeia.ro sa fie REALE: numele si prenumele sa coincida cu cele din buletin, iar e-mail-ul si numarul de telefon sa fie valabile.

–> Scorurile persoanelor care rezolva puzzle-ul DAR nu sunt logate, nu vor participa la tragerea la sorti.

–> Un user poate sa faca puzzle-ul de cate ori vrea, dar numai scorurile realizate atunci cand este logat vor fi luate in considerare pentru tragerea la sorti.

  • Concurs desfasurat in perioada 1-31 martie 2010.
  • Numele castigatoarei va fi anuntat in data de 2 aprilie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus