Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este site-ul FashionUp.ro, operat de Online Fashion Group SRL, companie inregistrata in Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 4, Bl.B3, Unitate de birouri 3.4, birou nr.2, J40/11872/2008, CUI: RO 24166095, avand punct de lucru in Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 16, etaj 8, camera 802, Muntenia Business Center, sector 4, Bucuresti.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.newsite.femeia.ro.

2. DREPT DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania, ai Online Fashion Group SRL si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 10 iulie 2009 si se va incheia la data 23 iulie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la 23 iulie 2009, ora 23:59. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantii trebuie sa se logheze in site-ul www.newsite.femeia.ro si sa voteze cele trei poze postate in pagina de concurs.

IMPORTANT!

  • Pentru a vota pozele din concurs, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
  • Este obligatoriu ca datele trecute in cont sa fie REALE: numele si prenumele sa coincida cu cele din buletin, iar e-mail-ul si numarul de telefon sa fie valabile. In caz contrar, se va alege alt castigator.
  • O poza poate fi votata de catre un user o singura data pe zi.
  • Participa la tragerea la sorti oricine voteaza, chiar si o singura data, chiar si o singura poza.
  • Persoanele care voteaza de mai multe ori au sanse mai mari sa castige la tragerea la sorti.

5. DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Va exista un singur castigator, desemnat in urma unei trageri la sorti, la care va participa oricine voteaza una sau mai multe poze. Tragerea la sorti va avea loc in data de 24 iulie 2009, iar numele castigator va fi anuntat in pagina de concurs in data de 25 iulie 2009.

6. PREMIU
6.a. Premiul consta intr-un voucher Levi’s in valoare de 600 de lei, oferit de FashionUp.ro.

6.b. Premiul nu se acorda in bani.

6.c. Premiul poate fi revendicat in decurs de 30 de zile de la data la care persoana castigatoare este anuntata ca a castigat, prin e-mail sau prin telefon.

6.d. Premiul este oferit FashionUp.ro, care va contacta castigatorul pentru a-i comunica modul in care poate intra in posesia premiului.

7. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat la adresa www.newsite.femeia.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil si adresele de e-mail sa intre in baza de date a site-ului www.newsite.femeia.ro si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, www.newsite.femeia.ro se obliga:

  • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;

  • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

10. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.newsite.femeia.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite la adresa Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, nicio contestatie nu va mai fi luata in considerare.

11. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment care constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus