Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.newsite.femeia.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 13 iulie 2009 si se va incheia la data 9 august 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 9 august 2009, ora 23:59. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantii la concurs trebuie sa posteze pe site-ul www.newsite.femeia.ro o poza cu pisica/ motanul lor si sa obtina cat mai multe voturi. La sfarsitul fiecarei saptamani, va avea loc o tragere la sorti la care vor participa primele 12 poze care au cele mai multe voturi. Poza castigatoare va primi 14 produse din gama GOURMET, constand in conserve si pliculete cu mancare pentru pisici.

IMPORTANT!

 • Pentru a inscrie o poza in concurs si pentru a vota, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
 • Este obligatoriu ca datele trecute in contul Femeia.ro sa fie REALE: numele si prenumele sa coincida cu cele din buletin, iar e-mail-ul si numarul de telefon sa fie valabile.
 • Nu vor fi luate in considerare pozele care nu au text in campul „Scurta descriere”. Aici trebuie sa apara numele pisicii si 2-3 vorbe despre ea (varsta, rasa – daca e cazul, de ce e rasfatata familiei etc.).
 • Daca se va posta aceeasi poza de mai multe ori, doar una dintre ele va fi luata in considerare (cea care are cele mai multe voturi).
 • Pozele neclare, furate de pe net sau care nu respecta tematica concursului nu vor fi luate in considerare.
 • O persoana poate castiga la acest concurs o singura data.
 • Un user poate vota aceeasi poza o singura data pe zi.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
5.a. Poza castigatoare se desemneaza prin tragere la sorti dintre primele 12 poze care au cele mai multe voturi. Va avea loc cate o tragere la sorti in fiecare saptamana de concurs:

 • prima tragere la sorti: 20 iulie 2009.
 • a doua tragere la sorti: 27 iulie 2009.
 • a treia tragere la sorti: 3 august 2009.
 • a patra tragere la sorti: 10 august 2009.

5.b. Numele castigator va fi anuntat in pagina de concurs a doua zi dupa fiecare tragere la sorti.

6. PREMIU
6.a. Vor fi acordate 4 premii, cate unul pe saptamana, fiecare constand in cate 14 produse din gama GOURMET (6 GOURMET Gold, 4 GOURMET Perle si 4 GOURMET Perle Les Marinades).

6.b. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail ca au castigat, de aceea datele trecute in contul Femeia.ro trebuie sa fie adevarate. In decurs de 30 de zile de la primirea e-mail-ului, castigatorul trebuie sa-si revendice premiul.

6.c. In decurs de 30 de zile de la data revendicarii premiului, castigatorii din Bucuresti vor putea veni la sediul Sanoma Hearst Romania SRL (Str. Buzesti nr. 85, sector 1, Bucuresti, etaj 4) pentru a-si ridica premiul. Castigatorii din provincie vor primi premiul prin posta sau curier in maxim 30 de zile de la data la care au comunicat redactiei adresa lor.

7. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat la adresa web www.newsite.femeia.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:

 • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
 • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

9. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.newsite.femeia.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se pot trimite la adresa Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

10. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment care constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

11. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus