Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulament concurs

Regulament concurs

1. DURATA
Concursul „TU poti fi FEMEIA. lunii DECEMBRIE!” este organizat de Sanoma Hearst Romania SRL si se va desfasura in perioada 19 octombrie – 16 noiembrie 2009 in site-ul www.newsite.femeia.ro.

2. DREPT DE PARTICIPARE
La concursurile desfasurate in site-ul www.newsite.femeia.ro nu pot participa angajatii Sanoma Hearst Romania SRL, ai partenerilor si distribuitorilor autorizati ai acestei companii, si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceste concursuri implica acceptarea ca numele participantilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre Sanoma Hearst Romania SRL.

3. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantele trebuie sa trimita scrisori originale pe tema „Binecuvantarea pe care mi-o aduce fiecare zi” pe adresa de e-mail [email protected]. Cea mai convingatoare si interesanta scrisoare va fi premiata de catre redactia revistei FEMEIA. cu un sistem de bauturi NESCAFÉ Dolce Gusto.

4. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATOAREI
Castigatoarea va fi desemnata de redactia revistei FEMEIA. si va fi contactata telefonic pana la 20 noiembrie 2009. Numele castigatoarei va fi anuntat pe site-ul www.newsite.femeia.ro pana pe 15 decembrie 2009 si in editia lunii decembrie 2009 a revistei FEMEIA.

5. PREMII
Premiul oferit consta intr-un sistem de bauturi NESCAFÉ Dolce Gusto.

6. RESPONSABILITATE
Prin inscrierea la concurs, fiecare participant este de acord cu prevederile prezentului regulament. Pentru detalii despre taxe si impozite, litigii si intreruperea concursului, accesati: //www.femeia.ro/concursuri/regulament-general.html.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus