Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Concurs Puzzle > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul concursului este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015. Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea concursului (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei promotionale), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara intre 24 noiembrie – 3 decembrie 2009.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantii trebuie sa se logheze in site-ul www.newsite.femeia.ro si sa rezolve puzzle-ul concursului. Toti participantii LOGATI care rezolva cel putin o data puzzle-ul, indiferent de scor (secunde si mutari), vor participa la tragerile la sorti.

IMPORTANT!

 • Pentru ca scorul tau sa participe la concurs, e obligatoriu sa fii logat. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
 • Este obligatoriu ca datele trecute in contul Femeia.ro sa fie REALE: numele si prenumele sa coincida cu cele din buletin, iar e-mail-ul si numarul de telefon sa fie valabile. In caz contrar, concurentul va fi descalificat.
 • Puzzle-ul poate fi rezolvat si daca nu esti logat, dar scorul respectiv nu va fi inscris in concurs.
 • Un user poate sa faca puzzle-ul de cate ori vrea, dar numai scorurile realizate atunci cand este logat vor fi luate in considerare pentru tragerile la sorti.
 • Persoanele care au castigat la concursurile anterioare de acest gen nu vor mai fi desemnate castigatoare pentru o perioada de 3 luni.

5. PREMII
Se vor acorda 10 premii, fiecare constand intr-un set cu 2 carti:

 • cartea „Iuliana Marciuc in MIEZUL ZILEI” – de Oana Georgescu, Radu Stefanescu, Lucia Sterian, Marius Andron – o carte despre evolutia profesionala a Iulianei Marciuc, cum a inceput colaborarea cu Televiziunea Romana, care i-au fost momentele frumoase ale carierei, dar si cele mai putin reusite, ce a insemnat pentru ea nasterea fiului ei, David);
 • cartea „FEMEIA HOPA-MITICA – Povesti din lumea care ma-nconjoara”, scrisa de Cristina Stamate (eseuri despre franturi din viata unei artist, surprinse, ca si pe scena, in cheie tragi-comica)

6. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Cei 10 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti, in data de 4 decembrie 2009. Va fi desemnat cate un castigator pentru fiecare zi de concurs dintre persoanele care s-au logat si au rezolvat puzzle-ul in ziua respectiva.

Numele castigatoare vor fi anuntate in pagina de concurs in data de 5 decembrie 2009.

Dupa terminarea concursului, castigatorii vor fi contactati la telefon pentru a li se spune cum pot intra in posesia premiilor.

 • ATENTIE! Daca datele trecute in contul Femeia.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze vreunul dintre castigatori (pentru ca numarul de telefon este gresit, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), persoana in cauza isi pierde premiul.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR
Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul SANOMA HEARST Romania (Str. Buzesti nr. 85, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 17.00. Daca premiul nu este ridicat in termen de 30 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin telefon, premiul se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre SANOMA HEARST Romania, la adresa confirmata telefonic.

*SANOMA HEARST Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta. Intarzierile cauzate de posta sau de forta majora (cutii postale inexistente, vandalizate, absenta castigatorului de la domiciliu si adrese transmise incomplet sau gresit) nu intra in responsabilitatea Organizatorului.

8. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.newsite.femeia.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament Marketing, organizatorul se obliga:

 • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;

 • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

11. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe siteuul www.newsite.femeia.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament Marketing, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

12. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

13. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus