Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.newsite.femeia.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 11-17 decembrie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 17 decembrie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. Fiecare participanta trebuie sa se logheze in contul Femeia.ro si sa incarce in site o poza cu mancarea pe care ii place s-o gateasca de Craciun.

 • Poza poate sa fie cu mancarea propriu-zisa sau cu participanta respectiva in bucatarie, gatind. Important este sa fie o poza proprie, autentica, nu una luata de pe net.
 • Poza trebuie sa fie insotita de un text in campul „Scurta descriere” care sa contina: denumirea retetei, ingredientele si cantitatile necesare, modul de preparare.

4.b. Dintre toate retetele postate in perioada 11-17 decembrie 2009, juriul format din redactia revistei Bucataria de Azi va desemna 3 retete castigatoare, care vor fi rasplatite fiecare cu cate 50 de lei.

IMPORTANT!

 • Pentru a inscrie o poza in concurs, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
 • Este obligatoriu ca datele trecute in contul Femeia.ro (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei persoane.
 • Pozele care nu au text in campul „Scurta descriere” NU vor fi luate in considerare. In textul din „Scurta descriere”, trebuie sa se regaseasca:
  –> denumirea mancarii
  –> ingredientele si cantitatile necesare
  –> modul de preparare
  Pozele ale caror text nu contine aceste detalii NU vor fi luate in considerare.
 • Pozele neclare, furate de pe net sau care nu au legatura cu subiectul concursului vor fi sterse sau ignorate.
 • Femeia.ro isi rezerva dreptul de a elimina pozele si comentariile al caror continut nu se incadreaza strict in tema concursului.
 • O persoana poate castiga la acest concurs o singura data.

5. DESEMNAREA CASTIGATOARELOR
Juriul format din redactia revistei Bucataria de Azi va desemna 3 retete castigatoare dintre toate retetele postate in perioada 11-17 decembrie 2009. Fiecare reteta va fi premiata cu 50 de lei.

Numele castigatoare vor fi anuntate in pagina de concurs in data de 18 decembrie 2009.

6. PREMII
6.a. Vor fi acordate 3 premii, fiecare constand in cate 50 de lei.

6.b. Persoanele castigatoare vor fi anuntate ca au castigat de catre redactia Femeia.ro, prin e-mail sau telefon, in data de 18 decembrie 2009, si li se va cere adresa completa pentru a le fi trimis premiul.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR
7.a. Castigatorii cu domiciliul in Bucuresti vor fi invitati la sediul Sanoma Hearst Romania pentru a-si ridica premiul (Str. Buzesti, nr. 85, sector 1, orar: luni-vineri, 10.00-17.30).

7.b. Premiile catre castigatorii aflati in provincie vor fi expediate prin mandat postal, in data de 21 decembrie 2009.

*SANOMA HEARST Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta. Intarzierile cauzate de posta sau de forta majora (cutii postale inexistente, vandalizate, absenta castigatorului de la domiciliu si adrese transmise incomplet sau gresit) nu intra in responsabilitatea Organizatorului.

8. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
Cele 3 castigatoare vor fi desemnate de catre juriul format din redactia revistei Bucataria de Azi, iar numele lor vor fi anuntate in pagina de concurs in data de 18 decembrie 2010.

ATENTIE! Daca datele trecute in contul Femeia.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare(pentru ca numarul de telefon si adresa de e-mail sunt gresite, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

9. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.newsite.femeia.ro/concursuri. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, etaj 4, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:

 • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;

 • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

12. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, cu conditia de a semnala in pagina de concurs ca exista modificari la regulament si de a face trimitere catre regulamentul modificat.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, etaj 4, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

13. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus