Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.newsite.femeia.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 16 februarie – 9 martie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 9 martie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Fiecare participanta trebuie sa se logheze in contul Femeia.ro si sa raspunda la cele 4 intrebari ale chestionarului despre gama Anew Reversalist de la Avon.

 • Pentru a putea vedea intrebarile, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
 • Fiecare intrebare are un singur raspuns corect.
 • Indiciile pentru raspunsurile corecte se gasesc AICI.
 • Fiecare utilizator poate raspunde la intrebari o singura data.

5. DESEMNAREA CASTIGATOARELOR
5.a. Cele 10 castigatoare vor fi desemnate prin tragere la sorti dintre persoanele care au raspuns corect la toate cele patru intrebari.

5.b. Numele castigatoare vor fi anuntate in pagina de concurs in data de 11 martie 2010.

6. PREMII
6.a. Vor fi acordate 10 premii, fiecare constand intr-un set cu trei creme Avon din gama Anew Reversalist:

 • crema de zi
 • crema de noapte
 • crema pentru ochi (cu formula duo)

6.b. Valoarea unui premiu este de aproximativ 163 lei.

6.c. Persoanele castigatoare vor fi anuntate ca au castigat prin e-mail de catre redactia Femeia.ro, in perioada 11-12 martie 2010, si li se va cere adresa completa pentru a le fi trimis premiul.

6.d. Pana in data de 17 martie 2010, persoanele castigatoare trebuie sa comunice redactiei Femeia.ro adresa completa la care sa le fie expediat premiul.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR
Avon isi asuma intreaga responsabilitate pentru expedierea premiilor si detine toate detaliile legate de timpul si de modalitatea de expediere a premiilor.

8. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
Numele castigatoare vor fi anuntate in pagina de concurs in data de 6 martie 2010 si vor primi individual un e-mail din partea redactiei Femeia.ro, pentru a fi informate despre cum vor intra in posesia premiului.

 • ATENTIE! Daca datele trecute in contul Femeia.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca numarul de telefon si adresa de e-mail sunt gresite, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

9. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.newsite.femeia.ro/concursuri. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, etaj 4, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:

 • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
 • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

12. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Imaginile premiilor sunt cu valoare informativa.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, cu conditia de a semnala in pagina de concurs ca exista modificari la regulament si de a face trimitere catre regulamentul modificat.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, etaj 4, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

13. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus