Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO30INGB0001000156728913 deschis la ING BANK, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea concursului (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 1 martie 2010 si se va incheia la data de 31 martie 2010. Inscrierile se vor opri la data de 31 martie 2010, orele 23:59. Orice participant care se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantii trebuie sa se logheze in site-ul Femeia.ro si sa rezolve in MAXIM 2 MINUTE unul sau toate puzzle-urile concursului. Toti participantii LOGATI care rezolva cel putin o data unul sau toate puzzle-urile, in maxim 2 minute, vor participa la tragerea la sorti.

  • IMPORTANT! Pentru ca scorul tau sa participe la concurs, este obligatoriu sa fii logat in site. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.

  • ATENTIE! Datele de contact ale contului tau trebuie sa fie corecte si complete. Chiar daca ai deja un cont in Femeia.ro, actualizeaza-ti datele. Cum? Dupa ce te loghezi in site, da click AICI si verifica daca toate datele tale sunt corecte, inclusiv adresa completa. (Formularul nu este vizibil decat daca il accesezi DUPA CE te-ai logat in site!)
  • Este obligatoriu ca datele trecute in contul Femeia.ro sa fie REALE: numele si prenumele sa coincida cu cele din buletin, iar e-mail-ul si numarul de telefon sa fie valabile.
  • Puzzle-ul poate sa fie rezolvat si daca nu esti logat, dar scorul respectiv nu va fi inscris in concurs.
  • Un user poate sa faca puzzle-ul de cate ori vrea, dar numai scorurile realizate atunci cand este logat vor fi luate in considerare pentru tragerea la sorti.

5. DESEMNAREA CASTIGATOAREI
5.a. La finalul perioadei de concurs, dintre participantii care au rezolvat cel putin un puzzle in maxim 2 minute se va alege prin tragere la sorti un castigator.

5.b. Numele castigator va fi anuntat in data de 2 aprilie 2010 in pagina de concurs la www.newsite.femeia.ro/femme-de-paris/.

6. PREMIU
6.a. Se va acorda 1 premiu, constand in 2 bilete dus-intors la Paris.

6.b. Valoarea premiului este de 1194 lei.

6.c. Premiul nu se acorda in bani.

7. MODALITATEA DE ACORDARE A PREMIULUI
7.a. Castigatorul va fi contactat prin e-mail de catre redactia Femeia.ro pentru a fi anuntat ca a castigat si pentru colectarea datelor personale.

7.b. Castigatorul trebuie sa raspunda in maxim 5 zile de la primirea e-mail-ului pentru a-si revendica premiul.

7.c. Toate datele legate de data si durata calatoriei in Paris vor fi furnizate castigatorului de catre reprezentantii Air France.

8. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.

Premiul nu se acorda in bani, iar eventualele impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele de contact sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, departament New Media, organizatorul se obliga:

  • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;

  • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

11. DISPOZITII FINALE
Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele si/sau fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.newsite.femeia.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

12. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

13. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns