Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.newsite.femeia.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 2-30 septembrie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 30 septembrie 2010. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. Fiecare participanta trebuie sa se logheze in contul Femeia.ro si sa raspunda corect la intrebarea despre Optifort.

4.b. Pentru a putea vedea intrebarea, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.

  • ATENTIE! Datele de contact din contul tau trebuie sa fie corecte, complete si reale. Chiar daca ai deja un cont in Femeia.ro, actualizeaza-ti datele. Cum? DUPA ce te loghezi in site, da click AICI si verifica daca toate datele tale sunt corecte, inclusiv adresa completa (formularul nu este vizibil decat daca il accesezi DUPA CE te-ai logat in site).

4.c. Intrebarea are o singura varianta corecta de raspuns.

4.d. Indiciile pentru raspunsul corect se gasesc AICI.

4.e. Fiecare utilizator poate raspunde la intrebare o singura data.

5. DESEMNAREA CASTIGATOARELOR
5.a. Cele 12 castigatoare vor fi desemnate prin tragere la sorti dintre toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului, pe toata durata concursului.

5.b. Numele castigatoarelor vor fi anuntate in pagina de concurs, cate 3 in fiecare saptamana de concurs.

6. PREMII
6.a. Vor fi acordate 12 premii, oferite de PlantExtrakt, fiecare constand intr-un pachet de Optifort si doua vase pentru mirodenii.

6.b. Valoarea unui premiu este de 80 lei.

6.c. Persoanele castigatoare vor fi anuntate ca au castigat prin e-mail de catre redactia Femeia.ro, in perioada 1-5 octombrie 2010 si li se va cere adresa completa pentru a le fi trimis premiul.

6.d. Pana in data de 10 octombrie 2010, persoanele castigatoare trebuie sa-si revendice premiul, comunicand redactiei Femeia.ro adresa completa la care sa le fie expediat premiul.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR
7.a. Reprezentantii PlantExtrakt isi asuma intreaga responsabilitate pentru expedierea premiilor si detin toate detaliile legate de modalitatea de expediere a premiilor.

7.b. Toate premiile vor fi expediate dupa terminarea concursului, cel tarziu pana in data de 31 octombrie 2010.

*SANOMA HEARST Romania si PlantExtrakt nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor curieratului/ Postei Romane, si nici in cazul pierderii coletului. Intarzierile cauzate de posta/ curierat sau de forta majora (cutii postale inexistente, vandalizate, absenta castigatorului de la domiciliu si adrese transmise incomplet sau gresit) nu intra in responsabilitatea Organizatorului.

8. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
Numele castigatoare vor fi anuntate in pagina de concurs, la finalul fiecarei saptamani de concurs:

  • primele 3 castigatoare: 9 septembrie.
  • urmatoarele 3 castigatoare: 16 septembrie.
  • urmatoarele 3 castigatoare: 23 septembrie.
  • ultimele 3 castigatoare: 1 octombrie.

ATENTIE! Daca datele trecute in contul Femeia.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca numarul de telefon si adresa de e-mail sunt gresite, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

9. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.newsite.femeia.ro/concursuri. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, etaj 4, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:

  • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
  • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

12. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Imaginile premiilor sunt cu valoare informativa.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, cu conditia de a semnala in pagina de concurs ca exista modificari la regulament si de a face trimitere catre regulamentul modificat.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, etaj 4, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

13. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus