Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO30INGB0001000156728913 deschis la ING BANK, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.newsite.femeia.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor S.C. SENSIBLU S.R.L si Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 28 martie-3 aprilie 2011 pentru romanul „Cu ochii mintii”, de Hakan Nesser, si in perioada 4-10 aprilie 2011 pentru romanul „Al patrulea…”, de K.O.Dahl.

Inscrierile in concurs se vor opri la data de 3 aprilie 2011, respectiv 10 aprilie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceste date nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. Fiecare participanta se va loga in site-ul Femeia.ro pentru avea acces la formularul de completare a raspunsului la intrebarea concursului.

4.b. Fiecare participanta va raspunde la intrebarea de concurs: In ce data va fi lansat romanul „Cu ochii mintii”, de Hakan Nesser, in Romania?, respectiv In ce data va fi lansat romanul „Al patrulea…”, K.O.Dahl, in Romania?

4.c. Fiecare user Femeia.ro poate raspunde o singura data la prima intrebare si o singura data la cea de-a doua.

IMPORTANT!

  • Pentru a putea raspunde la intrebarea concursului, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
  • ATENTIE! Datele de contact ale contului tau trebuie sa fie corecte, complete si reale. Chiar daca ai deja un cont in Femeia.ro, actualizeaza-ti datele. Cum? Dupa ce te loghezi in site, da click AICI si verifica daca toate datele tale sunt corecte, inclusiv adresa completa. (Formularul nu este vizibil decat daca il accesezi DUPA CE te-ai logat in site!)
  • E obligatoriu ca datele trecute in contul Femeia.ro (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei persoane.

5. DESEMNAREA CASTIGATOARELOR
5.a. Vor fi desemnate cate 3 castigatoare pentru fiecare roman in parte, prin tragere la sorti dintre toate participantele care au raspuns corect la intrebarea concursului.

5.b. Castigatoarele pentru romanul „Cu ochii mintii” vor fi anuntate in data de 4 aprilie 2011, iar castigatoarele pentru romanul „Al patrulea…” vor fi anuntate in 11 aprilie 2011.

6. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
6.a. Numele castigatoarelor vor fi anuntate in pagina de concurs dupa incheierea concursului, respectiv in datele de 4 si 11 aprilie 2011.

6.b. In perioada 4-5 aprilie 2011, castigatoarele romanului „Cu ochii mintii” vor primi un e-mail din partea redactiei Femeia.ro pentru a li se oferi detalii despre cum vor intra in posesia premiului.

6.c. In perioada 11-12 aprilie 2011, castigatoarele romanului „Al patrulea…” vor primi un e-mail din partea redactiei Femeia.ro pentru a li se oferi detalii despre cum vor intra in posesia premiului.

  • ATENTIE! Daca datele trecute in contul Femeia.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca adresa de e-mail este gresita, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

6.d. Fiecare castigatoare trebuie sa raspunda in maxim 5 zile de la primirea e-mail-ului din partea redactiei Femeia.ro, pentru a-si revendica premiul.

7. PREMII
7.a. Fiecare castigatoare desemnata pentru perioada de concurs 28 martie-3 aprilie 2011 va primi un exemplar al romanului „Cu ochii mintii”, de Hakan Nesser, iar castigatoarele desemnate pentru perioada 4-10 aprilie 2011 vor primi cate un exemplar al romanului „Al patrulea…”, de K.O.Dahl.

7.b. Premiile nu se acorda in bani.

7.c. Premiile vor fi trimise de catre partenerul concursului, Gazeta Sporturilor (GSP), in termen de maxim 20 de zile lucratoare, dupa ce castigatoarele si le revendica.

  • Daca persoana castigatoare are domiciliul in Bucuresti, aceasta va merge personal cu buletinul de identitate la sediul GSP – Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, et.2, Astoria Center, sector 1, Bucuresti – pentru a intra in posesia premiului.
  • Daca persoana castigatoare are domiciliul in provincie, premiul ii va fi expediat prin posta sau curier.

8. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.

Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.newsite.femeia.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:

  • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului
  • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

11. DISPOZITII FINALE
Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe siteuul www.newsite.femeia.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Redactia Revistei Femei., pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

12. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

13. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus