Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Castigatorii Beau Monde > Regulamentul concursului Audiobook – iulie

Regulamentul concursului Audiobook – iulie

Poti cistiga oricare din premiile oferite de Beau Monde si Humanitas Multimedia, daca trimiti un SMS cu textul AUDIOBOOK + NUME, PRENUME, la numarul 1410, in perioada 1-31 iulie 2007.

TARIFE:

  • 0,50 USD/ SMS plus TVA, in reteaua Vodafone
  • 0,40 EUR/SMS plus TVA, in reteaua Orange

In schimbul valorii taxei mai sus mentionate, fiecare participant primeste automat, fara tragere la sorti, un logo color sau predictia astrologica a zilei. Pentru a descarca logo-ul foloseste link-ul pe care il vei primi prin SMS. In plus, gratuit si automat, vei fi inclus la tragerile la sorti a premiilor prezentate in editia de iulie a revistei Beau Monde, la pagina 17.

  • Regulament valabil pentru editia din iulie a revistei Beau Monde.

IMPORTANT

Pentru a participa la concurs, trimite SMS-ul cu datele tale completate corect, intre 1-31 iulie 2007! Cistigatorii vor fi contactati telefonic pentru confirmarea adresei, incepind cu 6 august 2007 si vor fi afisati in portalul www.newsite.femeia.ro. Premiile vor fi livrate prin posta. Premiile nerevendicate in termen de 30 de zile de la publicarea numelui cistigatoarei in revista se anuleaza.

DISCLAIMER

Operatorul Sanoma Hearst Romania se obliga sa respecte drepturile conferite de legea 677/2001, iar la cererea mea explicita sau scrisa, adresata la OP1,CP 12, Bucuresti, Sanoma Hearst Romania se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate. Am luat la cunostinta de drepturile mele, conform Legii 677/2001, respectiv dreptul de informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor.

Participand la acest concurs sint de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Sanoma Hearst Romania si sint de acord sa primesc materiale informative prin SMS, E-mail, posta sau alte mijloace de comunicare de la Sanoma Hearst Romania si de la partenerii sai selectati cu grija.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus