Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Castigatorii Beau Monde > Regulamentul concursului Glow by J.LO – iunie

Regulamentul concursului Glow by J.LO – iunie

Poti cistiga oricare din premiile oferite de Beau Monde si Everet Romania, daca trimiti un SMS cu textul GLOW + NUME, PRENUME, la numarul 1410, in perioada 1-30 iunie 2007.

TARIFE:

  • 0,50 USD/ SMS plus TVA, in reteaua Vodafone
  • 0,40 EUR/SMS plus TVA, in reteaua Orange

In schimbul valorii taxei mai sus mentionate, fiecare participant primeste automat, fara tragere la sorti, un logo color sau predictia astrologica a zilei. Pentru a descarca logo-ul foloseste link-ul pe care il vei primi prin SMS. In plus, gratuit si automat, vei fi inclus la tragerile la sorti a premiilor Everet Romania prezentate in editia de iunie a revistei Beau Monde la pagina 44.

  • Regulament valabil pentru editia din iunie a revistei Beau Monde.

IMPORTANT

Pentru a participa la concurs, trimite SMS-ul cu datele tale completate corect, intre 1-30 iunie 2007! Cistigatorii vor fi contactati telefonic pentru confirmarea adresei, incepind cu 6 iulie 2007. Premiile vor fi livrate prin posta. Premiile nerevendicate in termen de 30 de zile de la publicarea numelui cistigatoarei in revista se anuleaza.

DISCLAIMER

Operatorul Sanoma Hearst Romania se obliga sa respecte drepturile conferite de legea 677/2001, iar la cererea mea explicita sau scrisa, adresata la OP1,CP 12, Bucuresti, Sanoma Hearst Romania se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate. Am luat la cunostinta de drepturile mele, conform Legii 677/2001, respectiv dreptul de informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor.

Participand la acest concurs sint de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Sanoma Hearst Romania si sint de acord sa primesc materiale informative prin SMS, E-mail, posta sau alte mijloace de comunicare de la Sanoma Hearst Romania si de la partenerii sai selectati cu grija.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus