Esti aici
Femeia.ro > Revista > Concursuri > Regulamentul oficial al campaniei Campionatul de Slabit

Regulamentul oficial al campaniei Campionatul de Slabit

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei promotionale este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO 30 INGB 0001 0001 5672 891, ING BANK, reprezentată de Els Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe pagina de internet a organizatorului www.newsite.femeia.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea promotiei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei promotionale), precum si rudele lor de gradul I.

2.1. Participantii au urmatoarele drepturi:

 • sa fie informati in privinta validarii inscrierilor;
 • sa fie recunoscut drept participant, nominalizat sau castigator

2.2. Participantii au urmatoarele obligatii:

 • sa respecte Regulamentul concursului, deciziile oficiale ale juriului si ale organizatorilor;
 • sa furnizeze informatii corecte si complete la adresa de e-mail [email protected];
 • sa nu angajeze numele organizatorilor sau al membrilor juriului in contexte defaimatoare, care pot aduce prejudicii imaginii acestora;
 • sa puna la dispozitia organizatorilor sau a juriului, in cazul unor solicitari specifice, documente suplimentare care sa demonstreze veridicitatea informatiilor din e-mail;

Reprezinta motiv de excludere a unui participant din competitie nerespectarea uneia/ a mai multor obligatii de la articolul 2.2.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura, la revista Femeia., incepand cu data de 20 ianuarie 2011 si se va incheia la data 15 aprilie 2011.

Inscrierile in concurs, se vor opri la data de 31 ianuarie 2011, ora 12:00 Am. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Participantul trebuie sa trimita pe adresa [email protected] doua fotografii recente, portret si plan intreg, detalii de contact, data nasterii, dimensiunile si kilogramele.

In plus, trebuie sa raspunda la urmatoarele intrebari:

1. Ce ai facut pana acum ca sa slabesti?

2. De ce crezi ca nu ai reusit sa slabesti?

3. De ce e important pentru tine sa slabesti?

Dintre concurentele inscrise, se vor alege prin tragere la sorti 5 participante. Acestea, timp de 3 luni, vor fi supuse unor programe speciale (exemplu: fitness, step aerobic, tratamente de remodelare corporala, programe personalizate de nutritie, consiliere psihologica, masaj cosmetic cu creme termoactive, impachetari cu uleiuri speciale). Pe langa programul riguros de regasire a siluetei, cele 5 participante, vor fi rasfatate lunar cu sedinte de machiaj si coafura.

Timp de 3 luni, toate etapele prin care vor trece participantele vor fi prezentate in revista Femeia., pe site-ul www.newsite.femeia.ro si pe pagina de facebook a revistei Femeia.

Participantele pot fi eliminate din concurs daca:

 • nu respecta programul de dieta si antrenament prezentat la inceputul competitiei si updatat pe parcursul desfasurarii acestuia;
 • manifesta o atitudine ireverentioasa fata de organizatori, specialist si celelalte participante.

Participantele vor fi extrase din baza de e-mailuri primite, prin tragere la sorti de catre reprezentantii Sanoma in prezenta avocatului companiei, dnul Costi Neacsu.

Fiecare participant va primi o nota pentru evolutia ei si in functie de aceste note, se va declara castigatoarea concursului.

Concursul Campionatul de slabit nu reprezinta doar un campionat de slabit, ci si o adaptare la un nou stil de viata, care sa includa o alimentative corecta, cat mai adaptata listei de alimente primita de la nutritionist, efort depus la antrenamentele de la sala, participarea la sedintele psihologului si obligativitatea de a participa la toate provocarile pentru a creste motivatia si tonusul.

La sfarsitul celor 3 luni, va fi aleasa castigatoarea concursului.

Absolut toate sedintele la care vor participa sunt gratuite.

Specialistii concursului „Campionatul de Slabit” sunt:

 • Cori Gramescu, instructor Lady Fit
 • Loredana Ionascu, psiholog
 • Cristina Grama si salonul Fason by Cristina Grama

Trimiterea materialelor mai sus mentionate reprezinta acceptul participarii la Campionatul de Slabit. Pozele si interviurile luate participantelor pe durata concursului vor putea fi folosite strict de catre revista Femeia. Totodata, aceste materiale vor putea fi folosite, fara acordul scris al participantelor, acceptul fiind exprimat prin inscrierea in concurs.

4. PREMIILE SI MODALITATEA DE CASTIGARE

 • Va fi un singur premiu mare, care va consta in aparitia intr-un pictorial fashion si aparitia pe coperta Femeia. Editia va fi aleasa de catre redactia revistei Femeia.
 • Participantele vor fi extrase din baza de e-mailuri primite, prin tragere la sorti de catre reprezentantii Sanoma in prezenta avocatului companiei, dnul Costi Neacsu.

5. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca o inregistrare sa fie declarata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • trebuie sa trimita pe adresa de e-mail [email protected] doua fotografii recente, portret si plan intreg, detalii de contact, data nasterii, dimensiunile si kilogramele
 • trebuie sa raspunda la urmatoarele intrebari:
  1. Ce ai facut pana acum ca sa slabesti?
  2. De ce crezi ca nu ai reusit sa slabesti?
  3. De ce e important pentru tine sa slabesti

6. PREMII
Premiul va consta in aparitia intr-un pictorial fashion si aparitia pe coperta Femeia. Editia va fi aleasa de catre redactia revistei Femeia.

7. MODALITATILE DE STABILIRE A CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti din baza de e-mail-uri a participantilor care au raspuns la intrebari.
Numele participantelor concursului „Campionatul de slabit” vor fi publicata pe site-ul www.newsite.femeia.ro si pe pagina de facebook a revistei Femeia.

8. TAXE SI IMPOZITE
Campania promotionala se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Impozitul pentru premiile in bani, va fi retinut de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.newsite.femeia.ro/regulament. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identitate si orice alte informatii personale sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Femeia. – Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament Marketing, organizatorul se obliga:

 • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului
 • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

11. DISPOZITII FINALE
Participantii la aceasta campanie promotionala sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica un extras din respectivele modificari in revista Femeia. si afisand regulamentul complet pe www.newsite.femeia.ro/regulament. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Femeia.- Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament Marketing, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

12. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus