Esti aici
Femeia.ro > Revista Femeia. > Miresicile zambesc de pe iPad!

Miresicile zambesc de pe iPad!

Cum te stim mireasa internauta, lasa-ne sa banuim ca tu si viitorul sot aveti deja o tableta iPad.

Pai atunci, nu e o veste grovaza faptul ca dati click si aduceti acasa, pe canapea, versiunea digitala a revistei? Caci da, incepand de astazi Miresicile zambesc de pe iPad!

Cu doar 1.59 euro poti beneficia de fotografii in exclusivitate de la sedintele foto, dar si de informatii despre nunta perfecta, vazute dintr-o alta perspectiva: una din viitor.

[Miresici pe iPad][1] ajunge astfel la tine in pas alert, oferindu-ti o perfecta organizare a continutului. Incepi sa selectezi si sa personalizezi verighetele, apoi alegi “candidatele” pentru rochia perfecta.

Dai click pe accesoriile care te emotioneaza, treci prin cele mai interesante localuri si te visezi acolo dansand dansul cel mai dans, alaturi de el. Dai o raita pe la cei mai talentati fotografi, mirosi virtual florile din cele mai creative florarii… Si acum vine desertul, caci ai muncit destul: “scufunda-te” in topul celor mai originale destinatii pentru luna de miere.

Aplicatia Miresici poate fi descarcata din iTunes pentru 1.59 euro. Ea ofera continut multimedia, format din materiale video si pictoriale in exclusivitate, dar si link-uri rapide catre site-uri si magazine online de specialitate. Vorbim despre conceptul unei reviste clasice la patrat.

Si sa vezi la ce ne-am mai gandit: vei putea descarca gratuit, in cadrul aceleiasi aplicatii, si doua editii precedente ale revistei! Iti multumim pentru incredere si ne intoarcem la treaba. Stim ca si tu ai multe pe cap, doar esti o viitoare mireasa!

##[DESCARCA AICI APLICATIA MIRESICI PE iPad!][2]

In plus, poti rasfoi cele mai recente editii ale revistei Miresici si in [aplicatia de iPad eChiosc][3], alaturi de alte super-publicati glossy.

##[DESCARCA AICI APLICATIA eChiosc PE iPad!][4]

[1]: http://itunes.apple.com/ro/app/id510363296?mt=8
[2]: http://itunes.apple.com/ro/app/id510363296?mt=8
[3]: http://www.echiosc.ro/
[4]: http://itunes.apple.com/ro/app/echiosc/id466386198?mt=8

Comments

comments

Leave a Reply