Esti aici
Femeia.ro > Revista Femeia. > Revista Femeia. editia lunii decembrie

Revista Femeia. editia lunii decembrie

Se apropie Crăciunul și tu ai atâtea de făcut… Nu dispera, noi te ajutăm cu toate: cu propuneri de ținute pentru o petrecere cool, cu sfaturi pentru machiaje glam și păr lung în câteva clipe, cu rețete savuroase cu vin, cu destinații cu soare sau cu zăpadă, cu decorațiuni variate, cu idei pentru a face cadouri inspirate și câte și mai câte! 

Iuliana Tudor ne dezvăluie din secretele sale de stil, Emilia Popescu ne vorbește despre actorie și viața sa personală, pictorul Ștefan Câlția ne poartă într-o lume retro, de basm, plină de tâlcuri, iar femeile din viața lui Horia Brenciu rup tăcerea!

Știai că există familii care au părăsit Bucureștiul pentru a-și dedica viața salvării unor clădiri vechi de patrimoniu? Noi îți spunem povestea lor!

Ia este mereu admirată, este povestea fără final a româncelor și nu puține sunt femeile care au ales s-o promoveze. Citește povestea a două dintre ele!

Află cum să ai un trup de silfidă înainte de sărbători sau care sunt cei 10 pași prin care îți poți păstra sănătatea în aceasta iarnă! Răspunde la întrebările testului de la pagina de Sex ca să știi care este poziția ta preferată! Și încă n-am isprăvit…

Nu rata numărul de decembrie al revistei Femeia.!

Comments

comments

Leave a Reply