Esti aici
Femeia.ro > Revista > Revista Femeia > Femeia. editia lunii iunie

Femeia. editia lunii iunie

Numărul de iunie al revistei Femeia. este unul proaspăt, de vară, plin de candoare: află cum să-ți înveselești casa cu decorațiuni copilărești, ce ravagii pot face bolile copilăriei la adulți sau că orice copil, în condiții stimulative, poate fi supradotat.

Ți-e dor de rețetele de când erai mică? Îți prezentăm câteva dintre ele reinterpretate.

Femei una și una ne dezvăluie din secretele lor: Ada Condeescu ne povestește despre experiența ultimului film, “Dincolo de calea ferată“, Izabela Pănescu ne deslușește cum își întreține sănătatea, Dana Deac ne arată că succesul înseamnă să poți dărui. Cunoaște-l pe Marius Vintilă, omul din spatele vocii de la radio.

Vara aceasta se poartă unghiile cât mai colorate, protecția solară, materialele vaporoase, cu aer romantic, și mai ales ia, care te scoate oricând din încurcătură! Și pentru că e sezonul vacanțelor, îți propunem nu mai puțin de 8 destinații din care să alegi!

Și acestea sunt numai câteva din subiectele numărului de iunie al revistei Femeia., din 31 mai la toate punctele de vânzare a presei!

New Picture

În plus revista Femeia., acum și în ediție digitală!

Pentru că vrem să-ți fim cât mai la îndemână, de astăzi, vei putea citi și virtual revista Femeia., număr de număr! Pe platforma magzter.com vei găsi tot conținutul fiecărei ediții tipărite, la un preț special de numai 3,99 lei.

Informații despre frumusețe și îngrijire, despre ultimele tendințe în modă, despre menținerea sănătății tale și a familiei tale, mărturisiri ale vedetelor și ale femeilor cu povești inspiraționale de viață, tot ce e mai nou în viața de zi cu zi, toate le găsești la un click distanță în edițiile digitale ale revistei Femeia.!

Accesibilă și de folos, ediția electronică a revistei Femeia. îți stă la dispoziție în orice clipă!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus