Esti aici
Femeia.ro > Revista > Revista Femeia > Numărul de septembrie al revistei Femeia

Numărul de septembrie al revistei Femeia

Numărul de septembrie al revistei Femeia. este cu un ochi la vacanța de care încă nu ne putem despărți și cu unul spre birou și școală. Așa că îți sugerăm să mergi la plajă în Portugalia sau la munte, la Balvanyos, dar îți oferim și variante pentru ce să mănânci la serviciu, cum să decorezi biroul copilului sau cum să crești stima de sine a acestuia. Iuliana Tudor și Mădălin Ionescu vorbesc despre viața lor personală, dar și despre un nou sezon al emisiunilor lor, Smiley își deschide sufletul așa cum nu a mai făcut-o până acum. 

Află din paginile revistei cum să-ți reinventezi garderoba clasică și care sunt cele 30 de accesorii pe care neapărat trebuie să le deții până la 30 de ani.

Călătorim tot mai mult în ziua de astăzi, astfel încât îți oferim câteva ponturi de a-ți împrospăta machiajul atunci când faci călătorii lungi cu avionul. 

Infertilitatea este o problemă a zilelor noastre, însă noi o punem la zid! Nu știi ce dietă ți-e mai potrivită în funcție de vârstă? Noi te ajutăm să te dumirești!

Încă nu ești lămurită cât ești de îndrăzneață în materie de sex? Îți propunem un test ca să afli răspunsul!

FEMEIA_9_cop1

Toate acestea sunt doar câteva dintre subiectele numărului de septembrie al revistei Femeia., la toate punctele de vânzare a presei din 30 august!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus
\n