Esti aici
Femeia.ro > Revista Femeia. > Revista Miresici, editia de vara 2013

Revista Miresici, editia de vara 2013

Ţi-am pregătit un shooting vaporos la malul mării cu Larisa Costea, o miresică în devenire, la fel ca tine, câştigătoarea concursului Tu pe coperta revistei, înscrisă pe [forum][1].

Inspiră-te din sugestiile inedite despre nunta pe plajă şi despre petrecerile ca în vremea lui Caragiale. Află şi tu răspunsul la întrebarea „Cu ce (mai) îmbrăcăm mirele?” şi descoperă calendarul destinaţiilor „de miere”. În plus, nu rata mini ghidul cu sfaturi pentru o petrecere a burlăciţelor de neuitat şi învaţă de la specialiştii noştri cum să combini rujurile cu fardurile în culori dulci.

Special! Câştigă o vacanţă de vis în Costa del Sol, Spania. Răsfaţă-te alături de partenerul tău. Participă la [concurs][2] şi poţi câştiga prin tragere la sorţi o vacanţă pentru două persoane de 6 zile, cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun şi transport cu avionul inclus, în perioada 3 – 8 octombrie 2013.
Mai multe detalii în revistă şi pe [www.miresici.ro][3], cea mai mare comunitate de mirese din România.

Revista ta preferată poate fi achiziţionată începând cu 9 iulie 2013 de la toate chioşcurile de presă, la preţul de 14,90 lei.

Îţi readucem aminte că [poţi fi şi tu prezentă în paginile revistei][4] şi, de ce nu, chiar pe coperta viitoarei ediţii!

[1]: https://www.miresici.ro/forum/showthread.php?t=34072&page=39
[2]: https://www.miresici.ro/articole/concurs-revista-miresici-editia-de-vara-2013-castiga-o-vacanta-de-vis-in-costa-del-sol-spania
[3]: https://www.miresici.ro/
[4]: https://www.miresici.ro/forum/showthread.php?t=34072&page=39

Comments

comments

Lasă un răspuns