Esti aici
Femeia.ro > Revista > Vino să câștigi un voucher de cumpărături pe site, la cel mai mare mall online de genți din țară!

Vino să câștigi un voucher de cumpărături pe site, la cel mai mare mall online de genți din țară!

În ziua de azi, multe femei își doresc să adopte o ținută vestimentară cu sume cât mai mici de bani. Acum ai posibilitatea să îți cumperi un accesoriu de calitate – o geantă de marcă – cu bani mai puțini. Poți câștiga un voucher de cumpărături la cel mai mare mall online de genți care se deschide în data de 10 decembrie 2017 și are denumirea de Bagsy.

Cum îți poți achiziționa o geantă de lux fără a avea mulți bani?

Oriunde mergem avem nevoie de o geantă. Acest accesoriu a devenit atât de important pentru femei pentru că este în primul rând necesar și practic. Desigur contează și calitatea și frumusețea lui, pentru că poate îmbunătăți foarte mult ținuta vestimentară și imaginea. Nu este neapărat nevoie să fie un produs de firmă sau un trend unic, care de obicei domină aproape întreaga lume a modei. Geanta poate fi și un model clasic, simplu, dar și un produs de bună calitate. Pentru a avea o astfel de geantă urmărește colecțiile oferite la începutul lunii decembrie 2017, la cel mai mare mall online de genți din țară care se deschide în acea perioadă. Atunci ai posibilitatea de a-ți cumpăra un astfel de accesoriu pe care ți-l dorești, mai ales că este și luna cadourilor.

Trebuie să participi la concursul organizat cu ocazia deschiderii acestui mall și care are loc până pe data de 10 decembrie în acest an. Aduni 5, 10, 20 de prieteni de pe Facebook, îi convingi să se înscrie și ei pe site și astfel dacă se confirmă aceasta poți câștiga 3 variante de vouchere în valoare de 75 lei, 100 lei și 150 lei pentru a cumpăra genți damă pe www.Bagsy.ro. Fiecare voucher se acordă pentru o comandă minimă corespunzătoare valorii acestuia. De exemplu voucherul de 75 lei se oferă la comanda minimă de 150 lei.

Gențile trebuie să fie simple, de bun-gust, practice și elegante. Chiar și designerii urmăresc aceste aspecte atunci când creează accesorii de acest fel. În general o geantă de marcă are cu siguranță astfel de caracteristici, iar în plus este un model deosebit, fără îndoială unic. Designeri celebri – Louis Vuitton, Gucci, Chanel – consideră că o geantă de calitate este obligatorie să facă parte din garderoba oricărei femei.

Nu te saturi niciodată să privești o femeie care are farmec, care merge pe tocuri și poartă cu grație o geantă elegantă, o vezi pe stradă și cu siguranță o admiri în sinea ta. Mai mult decât atât, imaginea acestei femei este și mai cuceritoare dacă are o ținută corectă, frumoasă și un chip senin. Atitudinea contează, comportamentul, zâmbetul dar și starea sufletească.

Colecțiile de genți de pe Bagsy.ro sunt în tendințele modei, sunt de bună calitate și sunt realizate din piele și înlocuitori din piele. Avantajul este că au un preț accesibil, iar gama de modele este variată. Femeile au posibilitatea de a selecta modelul dorit, de a cumpăra un articol frumos care să fie perfect pentru garderoba lor. Alegerea accesoriilor diferă de la o femeie la alta, fiecare le caută pe acelea care le completează imaginea și personalitatea, care le fac să se simtă bine. Sunt diferite tipuri de genți de care are nevoie o femeie: o geantă de umăr pentru diferite activități din timpul zilei, o geantă mai mare care să fie practică și încăpătoare, o poșetă elegantă care se poartă la plimbare, o geantă de mână pentru o întâlnire romantică, o geantă de lux pentru o ocazie specială, un model de geantă sport pentru a pleca în weekend și așa mai departe.

Pentru a avea stil fiecare femeie trebuie să știe că nu contează să ai multe accesorii ostentative, uneori este suficient să ai doar o geantă deosebită, dar aceasta să fie un produs foarte frumos și de bună calitate, care să iasă în evidență.

Comments

comments

Lasă un răspuns