Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Alimentație și diete > 3 alimente care iti cresc imunitatea

3 alimente care iti cresc imunitatea

 

Pe măsură ce înaintezi în vârstă corpul tău începe să se resimtă, inclusiv sistemul imunitar. Din fericire, există câteva super-alimente care ajută enorm sistemul imunitar şi de asemenea luptă împotriva îmbătrâniri organismului. Este destul de greu să aleg doar trei dintre ele, dar le-am alese pe cele mai uşor de procurat, mai ieftine şi cu impact cât mai mare.

CIUPERCILE sunt printre cele mai neglijate alimente, suplimente şi super-alimente. Consumul de ciuperci ne ajută să luptăm împotriva alergiilor, inflamaţiilor, viruşilor şi chiar a cancerului. Ploizaharidele şi proteinele pe care le conţin ciupercile au un impact major la nivel celular, inclusiv în activarea celulelor stem şi productia de celule noi, sănătoase, atunci când organismul are nevoie.

SUPER-ALIMENTELE VERZI care au concentraţie mare de clorofilă, precum spirulina, orzul, ovăzul, alfalfa şi iarba de grâu au două proprietăţi majore pentru susţinerea sistemului imunitar:

1. Ajută alcalinizarea corpului. Este o proprietate extrem de importantă pentru că atunci când avem un PH ridicat în corp (aciditate) suntem pasibili de apariţia a numeroase probleme de sănătate.

2. Sunt uzine nutriţionale, extrem de bogate în antioxidanţi.

PLANTA DE ALOE este utilizată în medicină de mii de ani. Are proprietăţi anti-bacteriale, anti-fungice, anti-virale şi anti-inflamatoare. În acelaşi timp are un efect de lubrifiere, hidratare şi ajută la producerea de colagen atunci când este utilizată atât intern cât şi extern.

Aceste alimente pot fi şi ar trebui consumate zilnic pentru a observa efectele benefice pe care le au asupra organismului tău.

Mai ştii şi alte alimente care te ajută să îţi creşti imunitatea şi să încetineşti rimtul de îmbătrânire? Lasă-ne un comentariu.

 

Comments

comments

Leave a Reply