Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Fitness > 3 sfaturi pentru o dieta de succes

3 sfaturi pentru o dieta de succes

Am cele mai bune 3 sfaturi pentru o dietă de succes si tot atea soluţi pentru a slabi fără dieta. Aceste 3 sfaturi simple sunt uşor de aplicat şi sunt bune pentru orice dietă şi pentru orice regim de slăbit. În plus sunt eficiente şi sănătoase.  

Mai puţină sare

Sarea este necesară organismului, numai că o consumăm, de cele mai multe ori inconştient, mult prea multă. Alimentele în sine, fructele şi legumele, lactatele şi carnea conţin în mod natural suficientă de multă sare care acoperă necesarul zilnic al organismului.

  • Secrete ca sa ramai tanara

A reduce în mod voluntar cantitatea de sare aduce numai beneficii. Te ajută să elimini mai uşor apa din ţesuturi, păstrează o mai bună hidratare a organismului, este în avantajul sistemului cardiovascular. Înlocuieşte sare cu plante aromate şi alte esenţe naturale. 

Supa, prietena ta în timpul dietelor  

Începe masă de prânz şi cină cu un bol cu supă. Orice supă sau ciorbă de zarzavat sau orice supă de carne slabă are puţine calorii. În plus volumul mare pe care îl ocupă în stomac îţi da o confortabilă senzaţie de saţietate ceea ce te face să mănânci mai puţin. 

Evident, ideale sunt supele şi ciorbele de zarzavat. Conţin minerale, vitamine şi sunt o cale gustoasă prin care atingi mai uşor cei doi litri de lichide pe care trebuie să-i consumi zilnic. 

Bea apa!

Senzaţia că ai mâncat destul şi eşti satul vine şi că urmare a dilatării stomacului. Creierul percepe stomacul plin după vreo 30 de minute din momentul în care ai mâncat. Această te poate face să mănânci mai mult decât trebuie. 

Soluţia este să bei, înainte de a te aşeza la masă, cu circa 30 de minute, un pahar, două de apa. Senzaţia că te-ai săturat o să apăra mai repede şi vei mânca mai puţin, scrie yahoo. 
 
Aplică aceste sfaturi şi diate, indiferent cât este ea de grea şi restrictivă o să devină mult mai lejera şi mai eficientă. Succes!

Comments

comments

Lasă un răspuns