Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Dieta si fitness > 4 reguli simple care te ajuta sa slabesti

4 reguli simple care te ajuta sa slabesti

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus ai nevoie de voinţă. Poţi ajuta voinţa şi poţi face orice dietă mai uşoară dacă respecţi aceste patru reguli simple care te ajută să slăbeşti.

1. Mănâncă conştiincios

Nu mai mânca din pricina stresului, în grabă, fără să realizezi că te-ai săturat. Acordă atenţie produselor din farfurie, stai calmă la masă, mestecă bine alimentele, nu-ţi umple farfuria cu tot ce ai prin frigider. Moderaţie în toate.

2. Alege mâncărurile adevărate

Dacă vrei să slăbeşti trebuie să mai renunţi la produsele de patiserie, fast-food, dulciuri în exces. Nimic din ce este prea mult nu este bun. Alege o friptură cu salată proaspătă, combină produsele inteligent pentru organismul tău, şi astfel te vei avea mai multă energie şi o stare de bine.

3. Ordinea alimentelor

Oamenii pot slăbi fără dietă, un prim pas foarte important fiind ordinea alimentelor consumate la o masă. Începe cu alimentul care are cea mai mică încărcătură calorică şi consumă-l în orice cantitate vrei. Astfel, este indicat că mai întâi să fie consumate legumele, apoi proteinele şi doar la final carbohidraţii.

4. Găteşte în casă

Este amuzant, este sexy, este sănătos. Mâncarea făcută în casă este de zeci de ori mai bună, indiferent de numărul de calorii, comparativ cu cea gata preparată. În plus fă în aşa fel încât în cămară şi în frigider să nu existe tentaţii. Fă mereu o listă de cumpărături şi respectă strict tot ceea ce se află pe aceasta.

Aplicate aceste reguli nu vor face minuni peste noapte, dar te vor ajuta să-ţi păstrezi silueta şi să slăbeţti lent şi sănătos.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus