Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Dieta si fitness > Abdomen absolut fantastic

Abdomen absolut fantastic

Stai lungita pe burta, apoi sprijina-te in antebrate si genunchi si ridica-ti corpul paralel cu podeaua.

Capul sa fie in aceeasi linie cu gatul. Ai grija sa tii picioarele drepte si sprijina-le in varful degetelor. Ramai nemiscata pret de 45 secunde. Din aceasta pozitie ar trebui sa simti incordarea in umeri, picioare si abdomen. Fa o pauza de 10 secunde si repeta de inca doua ori. Cu timpul, incearca performanta de a „rezista” un minut. Pentru rezultate imediate (maximum 2 luni), exerseaza in fiecare zi.

Ponturi suplimentare:

– Sari coarda incercand sa-ti tragi umerii in spate si sa tii muschii abdominali incordati. Diversifica stilul: saritura de baza, apoi cu doua picioare deodata, improvizeaza – daca rezisti 15 minute, esti tare!!

– In timp ce urci scarile, incordeaza-ti abdomenul; mareste viteza, alearga pe scari, apoi urca cate 2 trepte o data; dupa fiecare urcare, odihneste-te pret de 30 de secunde, un minut si continua „escaladarea”, pret de 10 minute (si mai mult daca poti!)

– Foloseste masina eliptica, dar nu uita sa tii muschii abdominali incordati, altfel vei avea dureri de spate. Alterneaza reprize mai incete cu unele mai rapide – timpul optim: 15 minute.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus