Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Afla cum te poti bucura de sanatate si timp liber prin programari medicale online

Afla cum te poti bucura de sanatate si timp liber prin programari medicale online

Consultaclick.ro – peste 4.000 de medici specialisti din 295 de clinici. Gaseste-l pe cel care ti se potriveste si programeaza-te online!

Simti ca ai din ce in ce mai putine clipe de ragaz pentru tine? Nimic din rutina ta zilnica nu ar trebui sa amane o programare la doctor. Ai mai multa grija de sanatatea ta si scurteaza procedurile care-ti consuma timpul. Opteaza acum pentru o programare medicala online.

Fie ca este vorba despre preventie, analize, diagnosticare, supravegherea unei afectiuni sau tratament, platforma ConsultaClick te ajuta sa gasesti simplu si sa te programezi rapid la medicul de care ai nevoie. Platforma dedicata sanatatii a luat nastere in 2011, in Portugalia, cand un tanar pe nume Duarte Champalimaud a suferit un accident de motocicleta, care i-a afectat functia locomotorie. Intrucat nu se putea deplasa, a cautat o solutie online pentru a-si face programarile medicale. Dandu-si seama de beneficiile acestei proceduri, Duarte a pus treptat, cu multa motivatie, bazele unei platforme online de doctori pregatiti sa vina oricand in sprijinul pacientilor.

Nu mai pierzi timpul la telefon

De cate ori nu ti-ai pierdut rabdarea asteptand ca unul dintre operatorii de la call center-ul unei clinici sa-ti raspunda? Pentru a evita situatiile de acest gen, opteaza pentru Consultaclick, platforma de programari medicale online. Aici ai posibilitatea sa verifici disponibilitatea celor peste 4000 de medici specialisti, sa gestionezi programarile, sa verifici profilul public al doctorilor privind experienta profesionala, limbile vorbite si, foarte important, sa afli care sunt parerile pacientilor care au fost deja la o consultatie sau investigatie. Cu ajutorul platformei consultaclick.ro ai acces la peste 295 de clinici partenere din Bucuresti si din tara, poti vedea care este cea mai apropiata de casa ta, poti compara preturile per consultatie sau investigatie, iar la sfarsit te programezi la medicul cautat si ales in functie de nevoile tale.

Esti notificat prin email sau SMS

In cazul in care nu esti hotarat sa faci o programare, ai posibilitatea sa revii la orice ora pentru ca serviciul de solicitare a programarilor este disponibil 24/7, fara a fi constrans de orarul receptiei. Inca ceva! Notificarile consultatiilor se fac telefonic, prin SMS sau prin email. Cu o zi inainte de programare, ti se vor aminti ora programarii, numele medicului si clinica la care urmeaza sa mergi.

Platforma ConsultaClick iti ofera optiuni, iar tu alegi informat si constient exact ce ai nevoie ca sa te poti bucura de sanatate alaturi de familia ta.

De ce este bine sa iti faci o programare la doctor prin consultaclick.ro

  • Ai posibilitatea sa afli care este cel mai apropiat cabinet pentru a merge la o consultatie
  • Poti deduce din parerile altor pacienti care este cel mai bun doctor pentru tine
  • Poti vedea din timp care este cel mai apropiat loc disponibil pentru o programare (punand in balanta si disponibilitatea ta)
  • Poti compara preturile clinicilor partenere din Bucuresti si din tara
  • Ai la indemana detalii despre doctori (experienta, mini CV)
  • Primesti SMS sau email de confirmare in cazul unei programari medicale (pe email primesti harta pentru a localiza mai usor cabinetul)
  • Descoperi cele mai noi oferte medicale din clinicile partenere
  • In blogul ConsultaClick gasesti articole interesante despre medici, clinici, nutritie, proiecte si evenimente de sanatate, notiuni de baza referitoare la afectiuni, proceduri sau investigatii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus