Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Alimentație și diete > Trei bauturi la fel de bune ca si apa cu lamaie

Trei bauturi la fel de bune ca si apa cu lamaie

Apa cu lămâie a devenit un ritual pentru mulți cei care doresc să scadă în greutate. Vestea cea proastă este că nici o bautură nu este un glonț magic care să topească grăsimea. O soluție bună ar fi 10 minute de alergare ușoară pe zi. Poți lua în calcul și alte trei băuturi cel puțin la fel de eficiente în lupta cu grasimea ca și apa cu lămâie.

Cafea neagră. Este o sursă de energie, iar două până la trei cești de cafea pot stimula arderea caloriilor. Este cu adevărat eficientă numai cafeaua neagră, fără zahăr și fără lapte. În plus cafeaua este un real beneficiu pentru starea generală de sănătate și pentru tonusul psihic.

Apă cu gheață. Gheța provoacă o reacție în lanț, care are ca efect conumul de calorii. Corpul consumă energie pentru a încălzii apa rece. Un pahar de apă cu gheață poate arde până la 100 de calorii. Dacă vei bea constant apă cu gheață poți pierde circa 5 kilograme într-un an.

Ceai verde. Este dovedit că ceaiul verde poate stimula arderea grăsimilor și pierderea în greutate. Mai multe studii au probat faptul că cei care au băut patru cești de ceai verde pe zi, timp de 2 luni, au pierdut în medie 2 kilograme pe lună, comparativ cu cei care nu au băut ceai verde. Cel mai bine este să alegi ceai proaspăt, fierbinte fără nimic altceva adăugat. Stai departe însă de toate suplimentele nutritive care conțin așa numitul extract de ceai verde. Sunt o cauza frecventă pentru afecțiuni hepatice.

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply