Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Amway Romania sustine stilul de viata sanatos

Amway Romania sustine stilul de viata sanatos

Amway este, pentru al doilea an consecutiv, partener al miscarii sportive de masa: Maratonul International al Bucurestiului. Ca in fiecare an, vor participa la competitie un numar mare de Intreprinzatori Independenti Amway, membri ai echipei si parteneri, alaturi de sportivii de performanta si amatorii din 44 de tari care s-au inscris in concurs.

“Pentru o abordare personalizata fata de sanatate, trebuie sa alegeti cele mai bune obiceiuri alimentare, de stil de viata, odihna si relaxare– apoi suplimente care sa va ajute sa aveti o viata sanatoasa. Nutritia si o stare de bine sunt factori esentiali ai marcii NUTRILITE,” a declarat Ioana Enache, Director General, Amway Romania.

NUTRILITE este cea mai vanduta marca de vitamine si suplimente alimentare din lume, fiind un lider global in nutritie de peste 75 de ani. Fiecare ingredient utilizat in produsele Nutrilite trece prin etape extinse de cercetare, testare si formulare, astfel incat rezultatul final este un produs garantat care satisface nevoile nutritive ale oamenilor pentru o stare optima de sanatate.

Cu aceasta ocazie, compania lanseaza doua noi produse din gama NUTRILITE – suplimente alimentare care asigura organismului substantele nutritive necesare unei diete echilibrate: pliculetele Mineral Sticks in varianta Magnesium – esential pentru functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular si Zinc, care contribuie la intarirea sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului.

Sunt perioade din an cand este necesar sa suplimentam dieta zilnica printr-un aport de vitamine sau minerale. Aceste noi produse reprezinta o solutie moderna si flexibila, mai ales pentru ca se pot administra fara apa, oriunde ne-am afla. Ambele produse fiind disponibile in pachete a cate 30 de pliculete ce contin doza zilnica recomandata de magneziu, respectiv de zinc, au aroma proaspata de citrice si avantajul ca acopera necesarul pentru o luna.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus