Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Anca Turcasiu canta pentru salvarea micutilor afectati de tetanos

Anca Turcasiu canta pentru salvarea micutilor afectati de tetanos


Prin muzica ei, Anca Turcasiu a emotionat inimile spectatorilor de la concertul sustinut pe 15 mai 2010 in Kaufland si a adresat un apel tuturor parintilor din Romania, pentru a se uni si a lua parte, impreuna cu Pampers si UNICEF, la lupta pentru salvarea zecilor de mii de micuti din tarile afectate de tetanos.

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers si UNICEF continua sa stranga fonduri pentru vaccinurile antitetanos necesare viitoarelor mamici si bebelusilor din tarile afectate de aceasta maladie. Astfel, pentru fiecare pachet cumparat, care poarta insemnele campaniei, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin, necesar salvarii vietii unui micut.

Acestei initiative i s-a alaturat, inca din 2009, lantul de magazine Kaufland, care a gazduit sambata concertul Ancai Turcasiu. Vedeta a cantat pentru toti cei care intind o mana de ajutor copiilor din colturi indepartate ale lumii si a donat produse Pampers, destinate maternitatilor din Bucuresti, in urna special amenajata:

Sustin aceasta frumoasa campanie sociala si prin muzica mea incerc sa conving mamicile din tara noastra sa contribuie impreuna cu mine la salvarea vietilor bebelusilor aflati in suferinta”, a declarat Anca Turcasiu.

Prin vocile vedetelor pe care le au alaturi, Pampers si UNICEF fac apel la mamele din Romania si din intreaga lume pentru a se uni in lupta impotriva tetanosului neonatal. In 2010, personalitati precum Andreea Marin Banica (Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF in Romania), Stefan Banica Jr., Anca Turcasiu, Nico, Analia Selis, Nicola, Andra si Chris Simion si-au unit fortele alaturi de Pampers si UNICEF in salvarea a milioane de vieti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus