Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Dieta si fitness > Antreneaza-te cu Tracy Anderson

Antreneaza-te cu Tracy Anderson

Tracy Anderson este una din cele mai cunoscute antrenoare de fitness. Cea mai buna dovada ca ceea ce face este bun si util pentru trup este faptul ca: Madonna, Gwyneth Paltrow, Courteney Cox, Shakira si altele o au pe Tracy Anderson ca antrenor personal de fitness.

Tracy Anderson te poate antrena si pe tine. Avantajul este ca folosind filmele acesteia si sfaturile noastre o poti avea pe Tracy Anderson ca antrenor personal, la tine acasa.

Tracy Anderson recomanda ca orice exercitiu de fitness sa inceapa cu o repriza scurta de incalzire, care sa nu depaseasca zece minute, dar care sa mobilizeze si sa puna in tensiune toate grupele de muschi. Trebuie incalzite bratele, musculatura coapselor si picioarelor si mai ales musculatura abdomenului.

Pentru aceasta sesiune de fitness, cu Tracy Anderson antrenor personal, ai nevoie de un scaun, solid si stabil si de suficient loc in jurul tau.

Primele exercitii se concentreaza pe musculatura coapselor, dar lucreaza intens si muschii abdominali si cei ai bratelor, pentru ca echilibrul si greutatea corpului trebuie egal repartizata, scaunul fiind „aparatul” pe care te bazezi si la care lucrezi.

Cateva sfaturi de la Tracy Anderson

  • Toate exercitiile se efectueaza alternativ, cu ambele membre, iar fiecare exercitiu trebuie repetat de minim 20 de ori pentru a avea efectul scontat.
  • Pe masura ce te perfectionezi si tonusul musculaturii creste exercitiile trebuie facute de mai multe ori, intre 30 si 40 de reluari, iar ritmul miscarilor trebuie sa creasca pentru a fi eficiente.
  • Miscarea trebuie sa fie continua, iar extensia piciorului si a mainilor sa fie cat mai ampla, pana in momentul in care simti musculatura cum lucreaza.
  • Tine permanent musculatura in tensiune si spatele drept.

Exercitiu complet

Durata unei sesiunii de fitness cu Tracy Anderson trebuie sa fie de 40-45 de minute. Fiecare miscare trebuie repetata de minim 20 de ori, cu ambele membre. Ideal este sa poti repeta exercitiile la fiecare doua zile.

 

Incepe cu extensia picioarelor. Ridica in spate piciorul cat mai mult se poate si tine varful intins.

Ramai cu piciorul in aer si balanseaza-l usor. Fiecare miscare trebuie repetata cu fiecare picior in parte.

Extensii cu genunchi in lateral. Te poti sustine de spatarul scaunului, dar lasa musculatura gambelor sa lucreze intens.

Stai in genunchi pe scaun, intinde un picior cat mai sus si cat mai drept si sustine-ti trupul cu mana opusa. Repeta miscarea si cu piciorul in lateral, pentru a mobiliza mai multe grupe de muschi.

Tot acest pachet de exercitii este excelent pentru musculatura coapselor si a abdomenului.

 

Comments

comments

Leave a Reply