Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Apel umanitar: Ajuta o femeie bolnava de cancer

Apel umanitar: Ajuta o femeie bolnava de cancer

Alina Gache, mama a unui copil de 5 ani, a fost diagnosticata cu cancer la ficat. Unica ei sansa de a face fata cat mai mult timp acestei boli este o operatie. Din pacate, in Romania niciun doctor nu e dispus sa-i opereze tumoarea, interventia fiind una complicata din cauza modului particular in care ii este afectat ficatul. Cea mai acceptabila solutie este o clinica din Viena, care opereaza astfel de cazuri cu rezultate bune. Costul operatiei este de aproximativ 40.000 EURO si trebuie efectuata repede, deoarece tumorile se extind rapid. Cei de la clinica i-au promis Alinei ca in aproximativ doua saptamani vor avea un loc disponibil.

Alina Gache nu are cum sa faca fata din punct de vedere financiar acestei operatii intr-un termen atat de scurt. Intentioneaza sa faca un credit pentru a acoperi acest cost, dar din pacate, nicio banca nu ii poate oferi acesti bani in decurs de 1-2 saptamani.

In masura in care o poti ajuta cu ceva pe Alina, fie donand o suma de bani sau acordandu-i un imprumut pe termen de 1-2 luni, iata datele contului bancar:

  • GACHE ALINA DANIELA
  • BRD – Suc. Marie Curie
  • CONT RON: RO26 BRDE 441S V618 9773 4410
  • CONT EUR: RO95 BRDE 441S V618 9829 4410

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus