Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Apel umanitar: Cecilia are nevoie de ajutor

Apel umanitar: Cecilia are nevoie de ajutor

Cecilia are 33 de ani si are nevoie de ajutor. In 2003, a inceput sa aiba dureri insuportabile de cap si medicii i-au spus ca probabil are nevoie de ochelari. Un an mai tarziu, Ceciliei i s-a facut rau in timp ce era singura acasa, a reusit sa cheme salvarea, desi abia mai putea sa vorbeasca si ii amortise toata partea stanga. A ajuns de urgenta la spital, unde medicii au cerut sa i se faca un RMN. Rezultatul a fost socant: tumora benigna de gradul II, pe creier.

Cecilia a fost operata, dar medicii nu au reusit insa sa ii scoata mai mult de 2 cm din tumora de 5 cm, pentru ca era extinsa in adancime. Desi a urmat tratamentul indicat, Cecilia a inceput sa aiba crize de epilepsie, sa lesine pe strada si sa aiba dureri insuportabile de cap. Din 2004 pana acum, a facut toate tratamentele si investigatiile necesare. In 2008, cand si-a facut RMN-ul anual, medicii i-au spus ca tumora poate oricand recidiva. Anul acesta, pe 4 ianuarie, medicii au descoperit ca tumora a recidivat si trebuie operata urgent. Familia Ceciliei a contactat mai multe clinici de specialitate din strainatate pentru a gasi modalitatea cea mai buna de a i se extirpa tumora, iar Cecilia a fost programata sa faca o operatie in Turcia.

Dupa operatie, medicii au descoperit o posibilitate de tratament care sa stopeze recidivarea. Acest tratament se face in Germania si presupune 4-5 injectii, fiecare costand 14.000 de euro. In plus, exista posibilitatea sa mai fie nevoie de inca o interventie chirurgicala in Germania. Costurile totale s-ar putea ridica la 150.000 de euro, bani pe care familia Ceciliei nu ii are.

Sora Ceciliei lupta pentru ca ea sa poata sa se opereze si face orice sa o ajute asa cum si Cecilia i-a fost alaturi in tot ce a facut pana acum. Cecilia isi doreste foarte mult sa se casatoreasca si sa faca un copil cu barbatul pe care il iubeste.

Hai sa o ajutam pe Cecilia, sa ii redam dreptul la viata. Contul in care se pot face donatii este: RO53BUCU022175052511R095, deschis la Alpha Bank.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus