Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Avantaje fara egal cu cardul de fidelitate Sensiblu

Avantaje fara egal cu cardul de fidelitate Sensiblu

Multe seamana dar nu-s la fel. Si mai ales nimic nu egaleaza noile beneficii ale programului de fidelitate Sensiblu. Incepand cu luna septembrie 2011 Sensiblu te asteapta cu mai multe avantaje dedicate posesorilor cardurilor de fidelitate.

Prima veste buna este discountul* garantat de minim 10%, in puncte sau reducere directa din suma platita la fiecare tranzactie efectuata in farmaciile Sensiblu. Alegerea este numai a ta, poti opta de fiecare data pentru acumulare de puncte sau reducere directa.

In plus, ai posibilitatea sa promovezi la statutul de client Silver si Gold, ceea ce inseamna beneficii mai mari pentru tine: reduceri de 11% pentru cardul Silver si 12% pentru cardul Gold.

Mai mult, daca esti posesor de card Sensiblu ai acces la promotiile speciale dedicate clientilor fideli iar cu ocazia zilei de nastere vei primi cadou puncte de fidelitate Sensiblu, pe care le poti folosi in farmacie in luna in care iti serbezi aniversarea.

Vesti bune si pentru parinti: acestia pot alege in plus optiunea Bebe si beneficiaza de o serie de avantaje suplimentare. Cel mai important dintre ele este reducerea de 12% la orice produs din categoria mama si copilul. Pe langa aceasta reducere, ei pot profita si de promotile lunare dedicate si de sfaturile medicale avizate oferite de specialistii Sensiblu in cadrul newsletter-ului lunar dedicat.

In plus, Sensiblu ofera o serie de avantaje pentru parinti si in reteaua de clinici Anima, unde acestia au acces la un control anual gratuit la medicii pediatri, precum si 20% reducere la consultatii de pediatrie (Reducerea este acordata la specialistii Anima selectati in program. Detalii in clinicile Anima). Nu in ultimul rand, Sensiblu sarbatoreste alaturi de parinti ziua de nastere a micutilor, oferindu-le un cadou constant in puncte de fidelitate ce pot fi folosite in farmacie in luna in care se serbeaza aniversarea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus