Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Aveti probleme cu somnul? Aloe Vera are efect terapeutic impotriva stresului si insomniilor

Aveti probleme cu somnul? Aloe Vera are efect terapeutic impotriva stresului si insomniilor

Ingredientele nutritive din Aloe Vera au un efect benefic asupra pielii si asupra organisumului in general. Aceasta planta contine peste 160 de compusi biologici, inclusiv enzime, vitamine, minerale, acizi grasi esentiali si aminoacizi. De aceea, numeroase studii stiintifice au demonstrat in mod clar efectele actiunii Aloe Vera asupra organismului nostru, ca de exemplu abilitatea de relaxare si regenerarea celulara.

Datorita acestor factori, saltelele tratate cu Aloe Vera nu iti asigura doar conformul de a dormi in ele, ci iti echilibreaza si nivelul de energie.

Bucurati-va de un somn linistit alaturi de Dormeo

Pentru a va transforma salteaua intr-o oaza de relaxare si confort, specialistii Dormeo au imbogatit husa cu aloe vera, care calmeaza, ingrijeste si reintinereste pielea, avand efecte benefice asupra sanatatii:

  • Ajuta sistemul imunitar
  • Are proprietati antibacteriene si antiseptice
  • Calmeaza, relaxeaza si iti ofera un somn linistit.

Saltea anatomica si ortopedica: pentru sustinerea perfecta a coloanei

Salteaua anatomica si ortopedica Dormeo Aloe Vera iti ofera sprijin acolo unde ai nevoie si pastreaza pozitia naturala a coloanei:

  • Mijlocul tare asigura o buna sustinere a coloanei, zonei lombare, si a pulpelor.
  • Ofera sustinere corecta la nivelul spatelui si ste totodata comoda, garantand un somn linistit

Aceasta saltea este ideala pentru a tine spatele in pozitie corecta si este totodata atat de comoda incat iti garanteaza un somn neintrerupt.

Un mijloc tare din spuma Ecocell pentru rezistenta si aerisire de nota 10

Salteaua Aloe Vera Orthopedic este realizata din spuma Ecocell de calitate, unul dintre cele mai moderne materiale din productia de saltele. Este un material durabil si elastic, cu structura celulara tridimensionala. Aceasta inseamna ca celulele sunt distribuite uniform in toate directiile. Printre aceste celule se gasesc milioane de mici pori care fac posibila circulatia continua a aerului.Ele permit o aerisire eficienta si transferul umezelii.

Protectie de incredere impotriva acarienilor, pentru un somn linistit

Oricine sufera de alergii stie ce importanta este protectia impotriva acarienilor. Pentru a va garanta un somn fara griji, specialistii Dormeo au protejat salteaua Aloe Vera de acarieni si praf folosind 2 metode diferite:

  • Prin impregnarea cu CleanEffect ce previne acumularea de acarieni si dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor
  • Folosind o captuseala antialergenica cu silicon care protejeaza salteaua de acarieni

Afla ultimele noutati Dormeo pe pagina www.dormeo.roComments

comments

Lasă un răspuns

Sus