Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Biogenis a inaugurat unitatea de stocare pentru celule stem din Bucuresti

Biogenis a inaugurat unitatea de stocare pentru celule stem din Bucuresti

Noua unitate de stocare din Bucuresti a primit in luna Iulie a acestui an acreditarea de functionare din partea Autoritatii de Transplant din Romania. Evenimentul de inaugurare s-a desfasurat la sediul BIOGENIS, cu participarea domnului Jakub Baran-Presedinte al PBKM (Banca Poloneza de Celule Stem) si a domnului Cristian Nacu-sef al reprezentantei Fondului de venture capital al Enterprise Investors in Romania. Invitata speciala a Biogenis a fost doamna Viorica Susanu-multipla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice Sydney, Atena si Beijing.

Investitia realizata in noua unitate de stocare din Bucuresti face parte din strategia de dezvoltare a grupului Famicord de a fi cat mai aproape de clientii sai. Suntem siguri ca deschiderea bancii din Bucuresti va atrage noi clienti. Dorim ca in doi-trei ani sa aducem investitii suplimentare de aproximativ doua milioane lei si in acelasi timp urmarim sulimentarea personalului de lucru cu aproximativ 20 de noi oameni”, Jakub Baran, Presedinte al PBKM.

„Deschiderea noii unitati de stocare la Bucuresti reprezinta un pas important in strategia Biogenis de consolidare a pozitiei sale in piata si vine in acelasi timp ca urmare a cererii din partea clientilor, acestia fiind interesati de stocarea in tara noastra. Iata ca acum oferim acest serviciu dorit. Conditiile de lucru ale laboratorului din Bucuresti depasesc normele impuse in domeniu.

Capacitatea de stocare in acest moment este de 8.000 de unitati, cu posibilitate de extindere. Biologii au efectuat stagii de pregatire in Romania dar si in Polonia in cadrul laboratorului din Varsovia. Noul laborator ofera toate conditiile necesare prelucrarii si stocarii sangelui ombilical, de la primirea unitatii de sange si pana la pastrarea sa in criotancurile de conservare.

Anul 2010 este unul cu o puternica extindere a serviciilor noastre, servicii create ca urmare a campaniei lansate anul trecut, „Sanatatea copilului tau incepe inainte de nastere”. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a stoca in doua tari, la alegere. Acestia beneficiaza gratuit de cursuri pentru parinti in programul scoala Gravidei Biogenis si pot alege in acelasi timp un serviciu special, stocarea probei de celule stem in doua recipiente cu posibilititate de utilizare separata.

  • Prima plata, pentru stocarea in Romania, se face dupa nastere, parintii neavand nicio obligatie financiara inainte de nastere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus