Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Ce mai pregateste HapiHap?

Ce mai pregateste HapiHap?

Bucatarul HapiHap„, ultimul concurs organizat in social media de catre HapiHap a avut doua etape: una pentru bloggeri cu veleitati culinare iar a doua pentru public.

„Bucatarii” si-au testat inspiratia si s-au filmat pregatind o reteta folosind painea HapiHap pe care au postat-o apoi pe canalul de YouTube al concursului. La finalul competitiei, titlul de „bucatar HapiHap” i-a revenit Teodorei Rogobete (www.gospodini.blogspot.com).

Cea de-a doua etapa s-a incheiat luni, 4 aprilie si a fost dedicata fanilor HapiHap. Ei au continuat aceeasi poveste gustoasa si au publicat filmele cu retete imbietoare pe Hapihap.ro.

In urma voturilor primite, primul loc a fost savurat de Clain Alexandru Nicolae, care si-a imbogatit bucataria cu un frigider, un robot performant de bucatarie si un aparat de gatit la aburi, iar pentru locurile doi si trei ,adica Dragomir Cristina Elena si Adrian Miclescu, HapiHap a pregatit cate un robot de bucatarie si un aparat de fiert la aburi.

In continuare insa, surprizele se tin lant: toastul buclucas pregateste inca doua proiecte savuroase pe pagina de Facebook si pe Twitter.

Poti afla mai multe pe:

Pofta buna!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus