Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Dieta si fitness > Ce sa faci in timpul zilei pentru a slabi

Ce sa faci in timpul zilei pentru a slabi

Te uiţi uneori la alte femei şi eşti invidioasă cât de bine arată? Probabil dai vina pe genetică înainte de a ştii adevărul. Majoritatea acestor femei este foarte activă în timpul zilei, ele merg pe jos, mănâncă sănătos şi se culcă devreme.

Pentru a fi clar pentru toată lumea, am enumerat mai jos ce să faci în timpul zilei pentru a slăbi.

1.Exerciţii fizice. După ce te trezeşti, înainte de a face duş, fă câteva genuflexiuni şi flotări. Dacă timpul şi vremea îţi permit, ieşi afară şi aleargă 20 de minute. Aceste exerciţii sunt ideale de făcut dimineaţa pentru a slăbi.

2.Începe cu proteinele. Începe ziua cu un mic dejun bogat în proteine. Ouăle sunt nutritive şi bogate în proteine, lucru ce te va ajuta să îţi ţii în frâu apetitul în restul zilei şi să faci alegeri corecte în ceea ce priveşte mâncarea.

Citeste si: 6 motive pentru a urca pe scari

3.Foloseşte scările. Nu mai pierde timpul aşteptând liftul. Urcă pe scări şi pe lângă faptul că vei consuma caloriile, îţi vei face şi piciorul frumos.

4.Fii activă în pauza de prânz. Dacă îţi mai rămâne timp în pauza de prânz, invită-ţi o colegă la o sesiune de mers. Nu alerga pentru că e posibil să transpire şi încă nu poţi pleca acasă. Mersul este suficient pentru această perioada din zi.

Citeste si: 3 trucuri ca sa bei mai multa apa

5.Mănâncă salată. Vrei să comanzi o pizza la prânz? Mai gândeşte-te. Ia o decizie sănătoasă şi mănâncă o salată. Asta este o varianta foarte bună la prânz pentru a slăbi.

6.Ieşi la alergat după cină. După masa de seară, dacă începe să ţi se facă somn, ridică-te şi ieşi la alergat. Asta îţi va accelera metabolismul şi nu te vei mai îngrăşa.

Citeste si: Cum sa-ti mentii greutatea

7.Culcă-te devreme. Mergi la culcare mai devreme, în loc să pierzi ore întregi uitându-te la seriale tv. Dormind mai devreme nu numai că te odihneşti, dar nici nu vei mai ronţăi în faţa&  televizorului.

Acestea sunt sfaturi care te vor ajuta să fii mai activă în timpul zilei.

Tu ce faci în timpul zilei pentru a slăbi? 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus