Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Comunitatea LaPrimulBebe dotează spitale

Comunitatea LaPrimulBebe dotează spitale

Echipamentele de protecție pentru care comunitatea „LaPrimulBebe” a strâns fonduri în campania umanitară #PrimaLinie au ajuns deja în spitale. Echipa „LaPrimulBebe” a ales să se alăture celor de la „Dăruiește Viața” pentru o comandă mai mare de materiale, mizând pe experiența lor în comenzile rapide și certe. Astfel, contribuția „LaPrimulBebe” se alătură comenzii totale de echipament de specialitate „Dăruiește Viața”, care a umplut un avion și a ajuns în 144 de spitale din 40 de județe. Totodată, echipa coordonată de Atena Boca a comandat și a făcut deja plata aparaturii destinate Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, o parte din ea ajungând deja.

Odată cu declanșarea stării de urgență, echipa „LaPrimulBebe” lansa în cadrul comunității sale online o campanie umanitară cu scopul de a sprijini pe cei aflați în #PrimaLinie în lupta împotriva noului virus. În numai 5 zile, în care au avut loc 9.100 de licitații online cu scop umanitar, susținute de 11.052 de părinți din comunitate, campania a reușit să adune prin implicarea tuturor 235.000 de euro. Iar acum, echipamentele au ajuns deja în spitale. „În momente ca acestea puterea stă în a lucra împreună. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat pentru că sunt exemplu de dăruire, că sunt exemplu copiilor lor. Că le arată că oamenii au venit pe pământ să stea lângă alți oameni pe care nu îi cunosc. Că viața nu este numai despre noi și familia noastră. Că nu poți sta indiferent, nepăsător, arogant atunci când cei de lângă tine au mâinile întinse spre tine”, spune Atena Boca, fondatoarea „LaPrimulBebe”.

Până în acest moment, asociația LaPrimulBebe a reușit să strângă în cadrul campaniilor umanitare pe care le-a demarat de-a lungul anilor suma totală de 1.700.000 de euro! Aparatură esențială a fost cumpărată până acum pentru maternități cu grad mare de prematuritate în București, Iași, Galați, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, secția de terapie intensivă nou-născuți Marie Curie a fost dotată cu un sistem performant de supra-avertizare care scade mortalitatea semnificativ, spitalul de pediatrie Moreni este reabilitat și se află în fază de finalizare, refacerea secției de neo-natologie Vâlcea este în curs de proiectare, laboratorul de oncologie pediatrică Louis Țurcanu Timișoara a fost reabilitat și un etaj a fost amenajat în refugiul părinților cu copii bolnavi de cancer de la MagicHome. Toate acestea cu bani strânși de părinții comunității împreună cu echipa LaPrimulBebe, în campaniile sale umanitare.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns