Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Contribuie la salvarea unei vieti de copil

Contribuie la salvarea unei vieti de copil

Nimic nu este imposibil si nici un efort nu este prea mare pentru a salva o viata, mai ales cand este vorba despre viata copiilor nostri. Iata motivul pentru care compania Walmark a initiat alaturi de Asociatia Salveaza Vieti, in luna noiembrie 2009, o campanie sociala avand ca scop intrajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

Avand grija de sanatatea copiilor nostri putem sprijini printr-o contributie minima copiii aflati in suferinta, victime ale acestei cumplite maladii care este cancerul.

Campania Walmark, derulata pe parcursul a 6 luni (noiembrie 2009 – aprilie 2010) a constat in donarea sumei de 1 Leu la fiecare produs vandut catre consumator din gama Minimartieni: Minimartieni Imunactiv, Minimartieni Prebiotic, Ministelari si noul Minimartieni Sirop.

La debutulul anului 2010, portofoliul companiei s-a extins cu noul produs pentru copii Minimartieni Sirop – un produs dedicat cresterii imunitatii, un complex de vitamine, minerale si alte substante active indispensabile pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Noutatea adusa in compozitia produsului o reprezinta Complexul Imunactiv – Xylitol®: cu proprietati biologice unice care impreuna cu celelalte vitamine si minerale din compozitie, contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Pentru lunile de campanile noiembrie si decembrie 2009 Walmark a directionat deja catre Asociatia Salveaza Vieti suma de 35.000 Ron.

Banii obtinuti pe pe parcursul ultimelor 4 luni ale campaniei se vor adauga sumei deja existente iar la sfarsitul lunii mai 2010 Asociatia Salveaza Vieti va debuta proiectul de modernizare a sectiei de Oncopediatrie „Louis Turcanu” a spitalului din Timisoara, prin dotarea cu 2 camere sterile si un ecograf performant.

„Initiativa Walmark Salveaza Vieti ne bucura si ne onoreaza. Asta pentru ca noi am pornit de la aproape nimic cu compartimentul nostru de onco-hematologie si am reusit dupa mult efort si cu sprijin din afara granitelor tarii sa asiguram dotarile necesare.

Astfel de lucruri ne obliga sufleteste fata de toti cei care isi dau seama de nevoile existente si suntem recunoscatori ca exista oameni aici care au inteles aceste necesitati.

Cu sprijinul unor oameni ca ei avem sansa sa tratam performant aceasta maladie si sa luptam impotriva ei, cu speranta ca putem salva vietile acestor copii aflati in suferinta”, a declarat Margit Serban, profesor dr. in cadrul clinicii de oncopediatrie a spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu, Timisoara.

„Acest proiect este doar una dintre numerosele actiuni ale companiei de a ne implica in problemele comunitatii”, adauga Catalin Vicol, Director General Walmark. „Pentru ca noua ne pasa de oameni, de sanatatea lor si incercam prin eforturile noastre nu doar sa raspundem nevoilor sociale dar si sa educam opinia publica.

Fiecare gest, fiecare efort inseamna enorm pentru cei aflati in nevoie si este determinant pentru ca poate salva vieti. Noi toti avem o datorie morala – o datorie fata de oamenii din jurul nostru si mai ales fata de copii, viitorul nostru.

Acest sprijin oferit celor din sectia de oncopediatrie din Timisoara este contributia noastra in a le reda copiilor poate dreptul la un nou viitor si de a le readuce un zambet pe chip”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus