Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Cum sa calmezi cele mai frecvente dureri?

Cum sa calmezi cele mai frecvente dureri?

Nicio activitate nu mai poate fi desfasurata cu usurinta, pentru ca toata energia noastra se concentreaza parca in locul durerii.Asa ca reducerea perioadei de durere si economisirea timpului sanatos devin obiectivele oricarui calmant.

Cea mai frecventa forma de durere este cea de cap care afecteaza, conform unui studiu realizat de Stem-Mark, 83% dintre romani. Motivele principale sunt oboseala sau epuizarea cauzata de un volum de munca prea mare, stresul sau problemele psihice, somnul insuficient. Pe langa aceasta, 38% dintre romani mai sufera de dureri de spate, dureri de dinti (24%), dureri menstruale (21%), dureri articulare (21%), dureri cauzate de raceala (15%), migrene (14%), dureri musculare (10%) si dureri cauzate de febra (8%).

Ibuprofenul actioneaza impotriva tuturor durerilor enumerate mai sus, cu atat mai mult cu cat are si efect antiinflamator. Desi initial a fost folosit ca remediu impotriva simptomelor de artrita, acesta are o actiune mult mai larga. Doza recomandata este de 200g sau 400g. Numeroase medicamente contin ibuprofen, acesta incapand sa isi faca efectul in aproximativ o ora de la administrare.

Daca suferi de oricare dintre afectiunile frecvente intalnite, ai la indemana o gama larga de calmante. Spre deosebire de toate cele cunoscute pana acum, Ibalgin Rapid lansat de grupul Sanofi-Aventis actioneaza de doua ori mai repede si isi face simtit efectul dupa primele 15 minute de la administrare. In plus, se dizolva mai rapid in mediul gastric acid si nu prezinta riscuri de natura gastro-intestinala. Acest lucru se datoreaza faptului ca analgezicul Ibalgin Rapid contine o formula inovatoare de ibuprofen lizinat care faciliteaza absorbtia in mucoasa stomacala.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus