Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Dieta si fitness > Detoxifierea de vara

Detoxifierea de vara

Detoxifierea de vara nu inseamna o dieta severa si asta pentru ca ai la dispozitie toata bogatia de fructe si legume. Regulile detoxifierii de vara sunt moderatia si cresterea sustinuta a aportului de legume si fructe.

Pe langa recomandarea de a creste aportul de fructe si legume si a face din ele componenta principala a alimentelor consumate iata si alte cateva trucuri simple care te ajuta sa scapi de toxine si sa stralucesti.

Limiteaza la minimum consumul de zahar rafinat

Inlocuiete zaharul cu miere. Renunta la dulciuri. Apetitul crescut pentru dulciuri este un indicator al carentelor minerale. asa ca se trateaza cu salate si fructe.

Pentru detoxifierea de vara, zilnic mere la gustari

Inlocuieste gustarile cu mere. Sunt ideale. Au vitamine, apa, minerale, tin de foame si au calorii putine. merele sunt ideale in detoxifierea de vara.

Limiteaza sarea din alimentatie

Sau, mai mult, abitioneaza-te si renunta complet la sare.  Efectele sunt miraculoase. Scapi de cateva kilograme si te vei simti plina de energie.

In zilele in care renunti la sare bea multa apa.

Cea mai mare parte a toxinelor stau in depozitele adipoase si in apa retinuta in organism. Lipsa sodiului si o hidratare crescuta te scapa de toate acestea si sunt ideale in detoxifierea de vara.

O lamaie pe zi

Efectele detoxifierii de vara se vad imediat pe fata ta. Un ultim sfat: adauga in perioada de detoxifiere de vara, zilnic sucul de la o lamaie. Efectele sunt cu totul si cu totul spectaculoase si rapide.

Detoxifierea de vara se poate respecta pentru o parioada de o saptamana. Ideal este sa incluzi o perioada in care sa elimini sarea, zaharul si sa respecti regulile detoxifierii de vara timp d eo saptamana in fiecare luna de vara.

Efectele sunt spectaculoase!

Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns